Poslední utkání v Turecku Klokani prohráli

Maďarskému Kapošváru nakonec Bohemka podlehla 1:2.

Poslední utkání v Turecku Klokani prohráli

Zápas se hrál ve městě Lara, asi čtyřicet minut jízdy autobusem. Trenér Weber se musel obejít bez zraněných Moravce a Artemuka. Maďarský soupeř ve snaze opustit sestupové příčky angažoval nového trenéra a zkoušel množství nových hráčů, především cizinců.

Bohemka vstoupila do utkání špatně a po Bartkově ztrátě míče se soupeři podařilo šťastně přelobovat Berkovce. Po inkasované brance se hra Bohemky paradoxně velmi zlepšila. Ovšem vstřelené branky se dočkali Klokani až v 56. minutě, kdy se do střelecké listiny zapsal kapitán Jindřišek, jenž byl na konci povedené akce Kuklyse a Pauscheka. Jenže z vedení se Bohemka neradovala dlouho a v 61. minutě se z ojedinělé šance dokázal soupeř opět prosadit.

Do konce zápasu Bohemka soupeře držela na jeho polovině a postupně pálila šance. V tom se činil především Kuklys, Jeremenko šel sám na branku, ale nenabral potřebnou rychlost a Brabcův gól nebyl uznán pro ofsajd.

Hodnocení trenéra Webera: Začali jsme špatně a soupeř šel zaslouženě do vedení. Po vystřídání a změně rozestavení jsme od 20.minuty výkon zlepšili. Po změně stran jsme už byli výrazně lepším týmem, podařilo se nám po krásné akci srovnat. Přestože se zdálo, že máme zápas pod kontrolou, soupeř z ojedinělé akce rozhodl. Nicméně jsem spokojen především s výkonem po změně stran, kdy měl zápas spád a kvalitu a byla to pro nás dobrá konfrontace s dynamickým a rychlým protivníkem.