Generálka na ligu v Ďolíčku

V sobotu se odehraje utkání s Viktorkou Žižkov od 13 hodin ve Vršovicích.

Generálka na ligu v Ďolíčku

Fanoušci Bohemians mohou strávit celou sobotu v Ďolíčku! Z důvodu velmi příjemných klimatických podmínek se generálka na jarní část Gambrinus ligy s Viktorií Žižkov nakonec přesouvá na 13. hodinu do Ďolíčku. Návazně na to proběhne na náměstíčku stadionu již 2. Vršovické posvícení.

V sobotu 15. února odstartuje od 13 hodin poslední zápas Bohemians před startem jarní části Gambrinus ligy. Klokani nastoupí proti druholigovému Žižkovu v Ďolíčku. Z důvodu nákladů na pořádání utkání na hlavním stadionu se bude u vstupu vybírat dobrovolné vstupné.

Od 15 hodin, tedy návazně na konec zápasu, odstartuje na náměstíčku pestrý program 2. Vršovického posvícení. Na všechny návštěvníky čekají ukázky řeznických prací, v rámci masopustního karnevalu je pro každého, kdo přijde v masce, připraven dáreček. Po celé Vršovické posvícení bude probíhat soutěž o hodnotné ceny.

Odpoledne také vystoupí kapela "Švejk music". Předtím se mohou děti těšit na animační program klauna Ferdy, připravena ale bude i fotostěna a malování na obličej. Fanshop Bohemians plánuje představení nové retro kolekce. Akce se koná pod záštitou starosty Městské části Praha 10 Mgr. Bohumila Zoufalíka.

I v sobotu budou mít možnost permanentkáři využít předprodej na první jarní domácí zápas, který hraje Bohemka 1. března se Spartou. Ve fanshopu si můžete zakoupit dvě vstupenky na toto lukrativní utkání.