Předprodej na Spartu zahájen

Permanentkáři začali kupovat vstupenky na březnové pražské derby.

Předprodej na Spartu zahájen

Dnes ve čtvrtek ve 12 hodin odstartoval ve fanshopu v Ďolíčku předprodej vstupenek pro permanentkáře na březnové derby se Spartou. Zápas je na programu v sobotu 1. března s výkopem ve 20:15, ale již nyní v půlce února je o lístky velký zájem. Ještě před samotným zahájením prodeje a otevření fanshopu se před prodejnou začala tvořit fronta. Nedočkaví fanoušci začali hned využívat jednu z výhod permanentkářů. Někteří si i kvůli tomuto předprodeji zašli koupit na sekretariát permanentku na jarní část Gambrinus ligy.

Áčko v následujícím období čeká v sobotu generálka proti Viktorii Žižkov v Ďolíčku (výkop od 13 hodin), kde poté začne i 2. Vršovické posvícení a vstupné je dobrovolné. Fanshop bude samozřejmě otevřen a i v sobotu mohou držitelé permanentek využít výhodu nákupu lístků na derby. Navíc bude zařazena do prodeje nová retro kolekce. Následující sobotu 22. února odjedou hráči Bohemky na zápas 17. kola Gambrinus ligy do Příbrami a týden po úvodním utkání jara je čeká pražské derby se Spartou.

Permanentkáři mají výhodu předčasného nákupu vstupenek do pátku 21. února. Od pondělí 24. února se otevře prodej všem fanouškům. Při počtu držitelů permanentních vstupenek, navíc s neobvyklým nárůstem nových jarních permanentkářů a při zvýšeném fanouškovském zájmu, lze očekávat, že půjde do následného prodeje velmi omezený počet vstupenek, ne-li že fanoušci do 21. února vstupenky absolutně vyprodají.


Předprodej vstupenek na Spartu:
Kdy pro permanentkáře: čtvrtek 13. února - pátek 21. února + sobota 15. února od 13 do 17 hod.
Kdy pro všechny fanoušky: pondělí 24. února - 28. února
Kde: fanshop Bohemians, Ďolíček
V Ďolíčku: Po, Út, St, Pá 11 – 17 hod., Čt 12 – 18 hod.
Omezení: 2 vstupenky / permanentku
Cena: 150 - 230 Kč