Pořiďte si lístky na utkání se Spartou bez nervů

Poslední dva dny exkluzivního předprodeje.

Pořiďte si lístky na utkání se Spartou bez nervů

První domácí utkání se Spartou se sice bude konat až příští víkend, na koupi vstupenek byste však měli myslet již dnes. V pátek 21.2. totiž končí předprodej určený pouze pro fanoušky Bohemians.

Jak jste se již mohli dočíst dříve, vzhledem k omezené kapacitě našeho stadionu v Ďolíčku se klub rozhodl pro novou formu exkluzivního předprodeje pro své fanoušky. Prodej je v současnosti možný pouze majitelům permanentek. Každý z permanentkářů si může v našem fanshopu zakoupit další dvě vstupenky na zápas se Spartou pro své kamarády.

Vzhledem k předpokládanému enormnímu zájmu o zbylé vstupenky ze strany fanoušků Sparty či nezaujatých diváků se tímto způsobem prodeje snažíme zajistit výhodu pro naše věrné fanoušky. Fakt, že vstupenky do sektoru hostí byly na Spartě vyprodány během pouhých dvou hodin, naznačuje, že se jednalo o správný tah. Nezapomeňte proto využít posledních dvou dnů, kdy je možné zakoupení vstupenek pouze pro permanentkáře. Pokud nejste majitelem permanentky a někoho takového ve svém okolí znáte a vstupenku na utkání Bohemky se Spartou chcete, právě teď je nejvyšší čas si ji tímto způsobem zajistit.

V pondělí pak půjdou zbylé vstupenky do volného prodeje a dá se očekávat, že fotbalová veřejnost vezme předprodejní místa rychlým útokem. Další možnost dostat se na vyprodané utkání pak již nebude možná.