Na Spartu jsou k dostání poslední lístky

Pořiďte si na sobotní derby vstupenky včas, v den utkání se již prodávat nebudou.

Na Spartu jsou k dostání poslední lístky

Sobotní derby se Spartou Praha se kvapem blíží a po enormním zájmu fanoušků v prvních dvou dnech předprodeje vstupenek volná místa ve fanshopu a na internetové síti Ticketpro rychle ubývají. V pondělí a úterý se prodalo několik set vstupenek, navíc si přišlo v minulém týdnu pro lístek i mnoho permanentkářů, kteří je zakoupili pro své známé a příbuzné.

Je tedy evidentní, že pražské derby bude vyprodané a v samotný den utkání nebudou vstupenky již k dispozici! Proto fanouškům, kteří si ještě vstupenku nepořídili, doporučujeme dnes, či zítra navštívit fanshop v Ďolíčku, popřípadě si zajistit místo přes internetovou síť Ticketpro.

K dostání jsou vstupenky na hlavní tribunu do sektoru A1, což je rodinná nekuřácká tribuna radia Impuls, a do sektoru A5. Na protilehlé tribuně C je pouze pár volných míst, do kotle zbývá něco málo přes sto posledních lístků!

Fanshop Bohemians má ve středu otevřeno od 11 do 17 hodin, ve čtvrtek od 12 do 18 hodin. Prodej přes síť Ticketpro probíhá nonstop a týká se pouze míst vyčleněných speciálně pro internetový předprodej. V současnosti je to několik desítek míst v sektoru A1.