Sobotní novinky

Ve fanshopu proběhne před utkáním autogramiáda, představujeme nové zboží.

Sobotní novinky

Před sobotním derby uvede fanshop do prodeje spoustu novinek. Fanoušci se mohou těšit na nové tričko Green and white, navazující na nově vznikající spolupráci se zelenobílými kluby. Prodávat se bude v pánské i dámské variantě.

Dále byla doplněna o dámské triko retro kolekce Bohemians v Austrálii, o kterou je mezi fanoušky velký zájem. Úplně nové je dětské zelené triko s nákresem fotbalového hřiště. Sortiment fanshopu bude v sobotu dále doplněn o pánské spodní prádlo, malého plyšového klokana, termohrnek a zařazena bude do prodeje nová klubová šála.

Navíc začne ve fanshopu hodinu před utkáním autogramiáda Daniela Krcha. Bývalý mládežnický reprezentant a v současné době defenzivní hráč Bohemians bude ve fanshopu až do osmé hodiny večerní.

Po celou dobu se bude na náměstíčku, před stadionem, v kotli a samozřejmě i ve fanshopu a v pojízdném fanshopu prodávat klubový magazín 1905 Klokan mapující tentokrát celou zimní přípravu. Čtenářům přinese veškeré týmové a individuální statistiky ze všech jedenácti přípravných duelů, ale i ohlédnutí za minulým zápasem, reportáž o fanouškovi, fotogalerii z 2. Vršovického posvícení, ale i mnoho dalších zajímavých článků.