V neděli na Liberec zlevněné vstupné

Dožene vršovický kotel Bohemku k důležitému vítězství?

V neděli na Liberec zlevněné vstupné

Vedení klubu se vzhledem k nutnosti mobilizovat všechny možné prostředky pro získání tří bodů z příštího ligového zápasu rozhodlo učinit vstřícný krok vůči fanouškům. Chceme tím dát najevo, že si vážíme podpory věrných příznivců. Právě bouřlivé domácí prostředí je jedním z potřebných dílků skládačky, která při úspěšném složení může nakonec znamenat záchranu klokanů mezi ligovou elitou.

Vstupenky na nedělní utkání, ve kterém nastoupí Bohemians proti Slovanu Liberec, byly přeřazeny z dražší kategorie A do levnější skupiny zápasů B. Každý návštěvník Ďolíčku tak ušetří oproti původně avizovaným cenám při zakoupení každé vstupenky 50 korun. Na hlavní tribunu se usadíte za 180 a fandění na tribuně C a v kotli vyjde na 100 Kč. Předprodej bude zahájen v úterý v 10:00. Vstupenky jsou k mání jak ve fanshopu v Ďolíčku, tak na všech předprodejních místech sítě Ticketpro včetně internetového předprodeje.

Všem nám záleží na tom, aby v neděli plné tribuny pomohly dohnat naše hráče k úspěchu v podobě zisku tří bodů! Věříme, že i toto snížení cen vstupného přispěje k mobilizaci zelenobílého národa a pomůže mužstvu na cestě k vítězství. Nevzdáváme to, ani vy neztrácejte naději a přijďte podpořit svůj tým!