Bohemka chystá nájezd na Znojmo

Pro prvních 200 zájemců lístek zdarma.

Bohemka chystá nájezd na Znojmo

Bohemka je v situaci, kdy musí vozit bezpodmínečně body i z venkovních hřišť. Aby mohli hráči ordinérní loupežné výpravy proměnit ve spanilé jízdy, potřebují cítit v zádech pořádnou podporu klokaních souputníků. Bohemians Praha 1905 proto spolu s partnery výjezdu, jimiž jsou společnosti Barvy a laky Hostivař a Lundegaard, magazín Hattrick a Družstvo fanoušků Bohemians, připravili lákavou nabídku fanouškům s cílem vytvořit Bohemce domácí prostředí i v Brně na zápas se Znojmem.
Akce je zároveň koncipována jako poděkování majitelům permanentních vstupenek za jejich dlouhodobou podporu klubu. Proto mají přednostní právo využít této nabídky především permanentkáři.
Pro utkání se Znojmem, které se bude konat v Brně na stadionu v Srbské ulici, je partnery výjezdu zakoupeno 200 vstupenek do sektoru hostí. Tyto lístky budou zdarma distribuovány mezi majitele permanentek během nedělního domácího zápasu proti Liberci ve fanshopu, a to dle následujících pravidel:

- Oproti každé permanentce může být vydána pouze jedna vstupenka zdarma.

- Permanentkáři, kteří jsou zároveň členy DFB, mohou využít práva na přednostní e-mailovou rezervaci pod podmínkou, že si vstupenky vyzvednou taktéž během zápasu s Libercem. Rezervační e-maily zasílejte na adresu svatoslav.bata@bohemians1905.cz a uveďte své jméno a členské číslo DFB. Objednávky zasílejte od této chvíle do nedělní 14. hodiny.

- Zbylé nerezervované lístky bude možno vyzvednout v neděli ve fanshopu oproti platné permanentce do vyčerpání zásob podle principu „kdo dřív přijde, ten dřív mele“. Fanshop otevře své brány společně s celým areálem v 15:00.

- Při převzetí je nutno se prokázat platnou permanentní vstupenkou, případně navíc průkazem člena DFB při přednostní rezervaci.

- Pokud po neděli zůstanou volné vstupenky k dispozici, bude zveřejněn postup, jak získat vstupenku i pro fanoušky bez permanentní vstupenky.

A to není vše! Do Brna budou navíc klubem vypraveny dva autobusy pro fanoušky, taktéž dotované partnery výjezdu. Zpáteční cesta vyjde na rovných sto korun! Prvních 100 majitelů vstupenek, kteří o cestu autobusem projeví zájem, bude mít tak celý výjezd do Brna na zápas se Znojmem za „kilo“ i se vstupenkou.
Pokud budete mít zájem i o cestu zvýhodněnými autobusy, uveďte toto v e-mailové rezervaci či při převzetí vstupenek. Oproti zaplacené stokoruně dostanete očíslovaný voucher na cestu autobusem. Sobotní odjezd bude ve 12:00 od Ďolíčku, návrat kolem osmé hodiny večerní tamtéž.
Věřím, že i tato akce pomůže zaplnit sektor hostí a že se účastníci zájezdu odvděčí Bohemce hlasitou podporou, která dožene naše hráče k veledůležitému vítězství!