Pojeďte na Znojmo! Odjezd busů již v 11:00.

Vstupenky i místa v busu jsou stále k dispozici.

Pojeďte na Znojmo! Odjezd busů již v 11:00.

Během zápasu s Libercem byla zahájena distribuce vstupenek a poukázek na místo v autobusu na brněnský zápas proti Znojmu. Akce je díky partnerským společnostem Barvy a Laky Hostivař, Lundegaard, magazínu Hattrick a Družstvu fanoušků Bohemians pro příznivce zelenobílých velmi výhodná: mají k dispozici 200 vstupenek do sektoru hostí zdarma a k tomu až 100 míst v autobuse za zvýhodněnou cenu 100 Kč.

POZOR ZMĚNA! ODJEZD AUTOBUSŮ OD ĎOLÍČKU JE Z ORGANIZAČNÍCH DŮVODŮ POSUNUT O HODINU DŘÍVE OPROTI PŮVODNÍMU PLÁNU, TEDY PROSÍM VŠECHNY, ABY BYLI PŘIPRAVENI NA SVÝCH MÍSTECH JIŽ V 11:00!

Během neděle byla rozdistribuována mezi permanentkáře více než polovina vstupenek a zaplaceno 28 míst pro cestu autobusem od Ďolíčku do Brna a zpět. Zbytek je tedy stále k dispozici, nyní již pro všechny fanoušky, kteří mají zájem o cestu na toto naprosto klíčové utkání Bohemians Praha 1905, které je přímým soubojem s jedním z hlavních konkurentů v boji o setrvání v Gambrinus lize.

Pokud chcete jet s námi fandit do Znojma, a nemáte dosud zajištěnou vstupenku či místo v autobuse, přijďte si pro ně do Ďolíčku, kde jsou k dispozici v kanceláři u Svatoslava Bati, a to každý den od rána do cca 17:30. V tuto chvíli je k dispozici ještě 90 vstupenek zdarma a 22 míst v prvním autobuse, druhý autobus bude vypraven podle toho, jaký zájem budou mít fanoušci. 100 korun za autobus se vybírá hned, zájemce pak spolu se vstupenkou obdrží voucher, který odevzdá při vstupu do busu. Pokud chcete mít jistotu, že se na Vás dostane, je možné učinit i e-mailovou či telefonickou rezervaci (stačí sms). Kontakt na Svatoslava Baťu najdete v sekci vedení na tomto webu. I při rezervaci je však nutné, abyste si přišli vyzvednout objednané lístky nejpozději během druhého dne od rezervace.

Na závěr připomínáme, že v autobusech platí zákaz konzumace nápojů a hlavně zákaz kouření a konzumace jídla! Po cestě budeme mít dostatek zastávek k "dotankování", proto žádáme všechny účastníky výjezdu, aby se pokusili dodržovat tato pravidla, za což jim předem děkujeme.