U19 zvítězila vysoko s Jabloncem

Vítězný chorál zpíval i Jan Morávek.

U19 zvítězila vysoko s Jabloncem

Nejstarší dorostenci Bohemians zvítězili v dalším ligovém kole, kdy se jim jako soupeř postavil severočeský Jablonec. Od úvodu se hrálo poměrně vyrovnané utkání, ve kterém však přeci jen o něco vyčnívali domácí. Ti si také připravili dvě velké příležitosti, ale nejprve Artemuk a posléze Trnka nezamířili přesně. A tak se skóre měnilo až po brance Fotra, který byl odměněn za svou důslednost při napadání soupeře a po obhození brankáře hostů dovezl balon až do prázdné brány.

Druhá půle již byla jasně v režii Bohemians, kdy se nejprve prosadil střelou z hranice šestnáctky Artemuk. Následně předvedli Klokani nádhernou akci, kdy Bláha vysunul Grohmanna a rekonvalescent na hrotu útoku se vrátil do sestavy gólem. Po faulu na Artemuka vstřelil branku z penalty "vršovickým dloubáčkem" Trnka a definitovní tečku za utkáním udělal Kalaš, který se krásně prosadil po standardní situaci.

Utkání sledoval mimo jiné někdejší trenér Bohemians Pavel Hoftych a také český reprezentant Jan Morávek, který po utkání pogratuloval Klokanům v kabině a zakřičel si s nimi vítězný popěvek.