Dnešní magazín bude zlevněný

Před zápasem s Baníkem Ostrava si můžete zakoupit klubový bulletin.

Dnešní magazín bude zlevněný

V předprodeji byl o vstupenky na zápas s Baníkem veliký zájem a Bohemka přichází pro všechny návštěvníky pátečního záchranářského duelu s výhodnější cenou klubového magazínu 1905 Klokan. Pro toto utkání byl bulletin zlevněn a všichni fanoušci ho mají možnost zakoupit pouze za 10 Kč.

Kameloti budou "Klokana" prodávat již od 18. hodiny před hlavní bránou, ale také před kotlem. S blížícím se časem výkopu ho zakoupíte od kamelotů i na náměstíčku. Prodává se také ale v pojízdném fanshopu a ve fanshopu na ochozu, kde bude od 19. hodiny probíhat autogramiáda s Martinem Kolářem.

V magazínu si přečtete tentokrát dva rozhovory. Jeden s bývalým hráčem a velkým dvaadevadesátiletým fanouškem Václavem Ježem a druhý s vycházející hvězdou Bohemians Romanem Artemukem, který se v zimní přípravě dostal do širšího kádru A mužstva.

Samozřejmostí jsou reportáže z posledních dvou utkání v českém i anglickém jazyce, obsáhlé fotoreportáže z těchto zápasů, fotky fanoušků, článek z posledního vzájemného duelu a nezapomněli jsme ani na juniorku Bohemians.