Juniorka prohrála se Znojmem

Po výsledkově nepovedené provní půli Bohemka prohrála 1:3.

Juniorka prohrála se Znojmem

Utkání začalo Znojmo ve velkém stylu. Naopak Bohemce začátek vůbec nevyšel a Klokani se jen těžko dostávali do zápasu. Problémy s kombinací a časté ztráty míče tak měly příčinu i v brzkém gólu domácího týmu. Jihomoravané ho vstřelili po akci, kterou načal Haurdić a přes Stáňu se dostal míč až k Petru Kirschnerovi, jenž prakticky střílel do prázdné brány.

Svěřenci trenéra Dudy hráli i nadále s velkou chutí, postupně se však do hry dostávali i Klokani. V 11. minutě pořádně protáhl Dolečka svojí jedovkou Trnka. O pár minut později pak mohl srovnat Hejno, s jeho hlavičkou si ale znojemský brankář i nadvakrát poradil.

Domácí byli v útoku velmi efektivní. Tento fakt potvrdil ve 28. minutě Ugwu Uchenna. Nigerijský štírek se dostal ve vápně k míči a zamířil přesně k tyči. O čtyři minuty později ho navíc napodobil Petr Kirschner. Z hranice vápna z první krásně obstřelil brankáře Bartůňka. Ani za tohoto stavu se ale hráči Bohemians nevzdali. Buď ovšem narazili na skvělého Dolečka, nebo na břevno znojemské brány. To orazítkoval v tutové šanci v závěru první půle N´Dekre.

Bohemians nastoupili do druhého dějství aktivně a už v 50. minutě mohli slavit snížení. K odraženému míči se v pokutovém území dostal Dominik Kostka a zachoval chladnou hlavu. V 55. minutě mohlo být pro hosty ještě veseleji. Po rohu se prosadil Šmíd, ovšem rozhodčí viděl faul na brankáře Dolečka, což celou lavička Bohemians doslova nadzvedlo.

Znojmo v druhé půli nenavázalo na skvělý výkon z první části a tahalo za kratší provaz, soupeř však nedokázal své šance zužitkovat. Když v 82. minutě orazítkoval Kraus svoji skákavou střelou tyč, bylo už o vítězi utkání prakticky jasno. Domácí si už dvoubrankový náskok pohlídali a mohli oslavit svoji druhou jarní výhru.