Rozlosování 25. a 26. kola Gambrinus ligy

Bohemka bude hrát dvakrát před kamerami TV Fanda.

Rozlosování 25. a 26. kola Gambrinus ligy

Bohemians pojedou do Jihlavy na utkání 25. kola Gambrinus ligy v pátek, kdy mají naplánován výkop zápasu na 20:15. Vysílat ho bude živě TV Fanda a Nova Sport. Vstupenky do sektoru hostí budou stát 120 Kč a budou v prodeji hodinu a půl před výkopem na pokladně stadionu. Na toto utkání je naplánován výjezd Holabusu.

V dalším kole přivítají Klokani doma sousední Slavii netradičně v neděli od 20:15 a zápas bude vysílat živě opět TV Fanda a Nova Sport. Prodej vstupenek bude probíhat již od pátečního domácího zápasu s Teplicemi v pojízdném fanshopu na náměstíčku, navíc pouze po předložení permanentní karty, popřípadě členské karty Družstva fanoušků Bohemians. Při nákupu vstupenek během utkání s Teplicemi nebude možné z technických důvodů platit kartami, připravte si proto s sebou dostatek hotovosti. V dalších dnech poté v běžné otevírací době fanshopu v Ďolíčku, přes internet nebude nákup možný. Při prodeji bude vždy nutné předložit permanentní vstupenku, či členskou kartu DFB.

Věříme, že o pražské derby, které je na programu v rámci 26. kola Gambrinus ligy v neděli 27. dubna od 20:15 v Ďolíčku, bude mezi fanoušky velký zájem a zápas se brzy vyprodá. Proto doporučujeme všem zájemcům co nejdřívější nákup vstupenek na toto utkání.