Kabina zve diváky na Vysočinu

My všichni jsme Bohemka!

Kabina zve diváky na Vysočinu

Bohemku čeká nelehký zápas v Jihlavě s místní Vysočinou. Ač se to podle souhrnné tabulky nezdá, mohli bychom se dočkat opravdu zajímavého fotbalu. Pokud totiž vezmeme tabulku zápasů po příchodu trenéra Klusáčka, tedy za posledních pět kol, utká se pátý tým tabulky se čtvrtým. Bohemce se navíc proti Jihlavě historicky daří. Z toho všeho můžeme usuzovat, že fanouška klokanů může čekat zajímavý sportovní večer.

Zážitek z posledních zápasů mohla někomu zkalit nestandardní pozápasová gesta diváků a následně i hráčů, což poznamenalo náladu některých fanoušků. Pro úspěch Bohemky je však třeba nechat malicherné spory doma. V tomto duchu burcuje i kapitán týmu Josef Jindřišek.

"Do Jihlavy jedeme uspět i přesto, že soupeř je z posledních zápasů pořádně rozjetý. I my jsme si však připsali cenné skalpy," zve všechny fanoušky za celou kabinu její vůdce na páteční výlet. "Doufám, že se fanoušci po tom předchozím nedorozumění nenaštvou a zanechají nám svou přízeň. Důvody, proč jsme po zápase s Teplicemi zatleskali tribunám nejdřív jen ze středového kruhu, jsou již známé a přeju si, aby se je fanoušci pokusili pochopit. Potřebujeme diváky, abychom to všichni spolu zvládli a udrželi Bohemku v první lize, kam patří. Nějaká válka k ničemu nevede. My uděláme na hřišti všechno, abychom fanoušky nezklamali, a věřím, že i vy v hledišti budete nadále křičet z plných plic a hnát Bohemku za úspěchem," dodává autor gólu posledního kola.

Pojďme tedy společně zapomenout na sváry a užít si výjezd do Jihlavy se vším všudy! Emoce k fotbalu patří, tak si snad povezeme do Prahy velkopáteční nocí hlavně ty pozitivní.

Závěrem dovolte jednu organizační informaci. Dle návštěvního řádu stadionu Vysočiny Jihlava jsou fanoušci hostujícího týmu povinni zdržovat se pouze v sektoru hostí. Byli jsme upozorněni ze strany domácího klubu, že toto pravidlo bude striktně dodržováno a návštěvníci, kteří budou identifikovatelní jako fanoušci Bohemians, nebudou vpuštěni mimo sektor hostí ani s platnou vstupenkou. Žádáme tedy naše příznivce, aby na toto opatření vzali předem zřetel a předešli tak zbytečným sporům.