Do Boleslavi na motocyklech

Fanoušci Klokanů chystají nezvyklý výjezd.

Zatímco fotbalisté Bohemians se připravují na nedělní boj o zachování prvoligové příslušnosti, fanoušci se rozhodli zanechat truchlení nad současnou situací a trochu pobavit sebe i ostatní. Z cesty na zápas by se díky tomu mohl stát nezapomenutelný zážitek.

Je tomu již několik týdnů, co se zrodil nápad vypravit se na některý z venkovních zápasů hromadně na jednostopých vozidlech. Z důvodu přívětivé vzdálenosti i hracího času byl pro realizaci tohoto záměru vybrán zápas v Mladé Boleslavi. I když současná sportovní situace v klubu nedává příliš důvodů k optimismu, Bohemáci ukazují, že se jen tak zlomit nenechají a počet přihlášených motorkářů se rozrůstá.

Dnes již tedy můžeme s určitostí řici, že zelenobílá spanilá jízda se konat bude. Kolona bohemáckých motorek bude vyjíždět z Vršovic v neděli kolem půl třetí odpoledne, sraz všech účastníků je naplánován v Ďolíčku na 14:00. Příjezd ke stadionu soupeře tedy můžeme čekat asi hodinu před výkopem zápasu. Na místě bude zajištěna pro stroje účastníků hlídaná parkovací plocha po celou dobu zápasu.

Jedinou podmínkou pro účast je dobrá nálada a motocykl slavnostně nazdobený zelenobílými barvami. Ať máte doma Harleye, nebo Pionýra, neváhejte a přidejte se. Organizaci výjezdu, technickou podporu a doprovodné vozidlo s přívěsem pro odvoz případně odumřelých strojů má na starosti Luděk Provazník. Pokud se chcete zapojit do klokaní kolony, pošlete mu zprávu o své účasti na adresu ludvavestec@email.cz nebo formou SMS na číslo 602 338 571. Staňte se součástí akce, jaká tu ještě nebyla!