Jindřišek podepsal novou smlouvu

Kapitán mužstva prodloužil smlouvu o další dvě sezony.

Jindřišek podepsal novou smlouvu

Dnes podepsal kapitán týmu Josef Jindřišek smlouvu na další dvě sezony, v létě končící kontrakt prodloužil tedy do 30. 6. 2016. "Jsme rádi, že se na úrovní sportovního úseku a představenstva klubu podařilo udržet v Bohemce kapitána našeho mužstva. Věřím, že je to dobrý signál nejenom v boji o záchranu, ale i pro další fungování sportovního úseku," řekl pro Virtuální Ďolíček ředitel klubu dr. Ladislav Valášek.

"Já jsem v Bohemce spokojený a proto jsem rád, že jsem mohl podepsat smlouvu na další dvě sezony," prozradil kapitán Josef Jindřišek. "Pro nás je nyní prioritou zachránit první ligu a v posledních třech kolech pro to uděláme maximum. Věřím, že již nyní v pátek nás fanoušci v Ďolíčku poženou ke třem bodům," řekl odhodlaně na závěr.

Josef Jindřišek do Bohemky přišel na začátku roku 2009 z Fulneku, předtím ovšem hrával mimo jiné i za Olomouc a Jablonec. V Gambrinus lize odehrál za Klokany již 113 zápasů, ve kterých vstřelil čtyři branky. Všechny v letošní sezoně, dvě z toho byly ze značky pokutového kopu.