Informace k zápasu v Jablonci

Pořádající klub zasílá info pro fanoušky Bohemky.

Informace k zápasu v Jablonci

V neděli hraje Bohemka existenční zápas na jablonecké Střelnici. Ze strany FK Baumit Jablonec jsme obdrželi několik organizačních pokynů, které by měli fanoušci Bohemky znát.

Sektor hostí se nachází na jižní tribuně s vchodem z ulice Vrkoslavická. Vzhledem k předpokládanému vyhodnocení utkání jako zvýšeně rizikového upozorňujeme na důslednější bezpečnostní prohlídky při vstupu na stadion. Proto doporučujeme všem Klokanům, aby na utkání přijížděli s dostatečným předstihem, čímž se vyhneme tvoření front u vchodu těsně před začátkem střetnutí. Plánek stadionu naleznete pod článek a i na tomto odkazu.

V sektoru bude otevřená pouze jedna pokladna. Vstupenky budou v prodeji až před zápasem v Jablonci, cena do sektoru Bohemky je stanovena na 60 Kč. Internetový předprodej pro toto utkání nebude spuštěn. Prodej vstupenek bude spuštěn společně s otevřením stadionu hodinu a půl před začátkem zápasu.

Podle návštěvního řádu stadionu Střelnice jsou pořadatelé oprávněni odepřít vstup fanouškům hostujícího klubu mimo sektor jim určený, stejně jako nevpustit na stadion osoby pod vlivem alkoholu. Při vstupu do sektoru hostí bude probíhat během vstupní kontroly i namátková dechová zkouška na alkohol. 

Dále upozorňujeme na ustanovení, podle kterého si pořadatel vyhrazuje právo legitimovat každého diváka při vstupu na stadion a údaje takto zjištěné využít v případě porušení návštěvního řádu. O konání těchto kontrol nemáme zatím žádné informace, ale po případu Jihlava je dobré být připraveni na vše.

Věříme však, že k výše uvedeným opatřením budou všichni přistupovat s nadhledem a nezabrání nám v hlasité podpoře Bohemky v boji o veledůležité tři body.

Plánek Střelnice