Sobotní novinky ve fanshopu

Dvě nová trička, zelenobílá bunda a autogramiáda Jakuba Hory.

Sobotní novinky ve fanshopu

Před letošním posledním zápasem Gambrinus ligy bude pro všechny fanoušky připraven bohatý program. Ve fanshopu půjdou do prodeje hodinu a půl před zápasem, tedy při otevírání stadionu v 16:30, nové produkty! Mezi nimi všichni naleznou dvě nová zelená trika se zajímavými potisky za příjemnou cenu 299 Kč. V prodeji bude dámská i dětská varianta. Velikosti pro děti od 4 do 10 let budou stát 249 Kč.

Novinky

Další novinkou bude bunda college, která se bude prodávat za 999 Kč. O bunda amerického stylu s velkým bílým písmenem B byl mezi fanoušky velký zájem a nyní bude v sobotu uvedena do prodeje. Zároveň bude od 17 hodin ve fanshopu autogramiáda hráče A mužstva Jakuba Hory. Ten se bude podepisovat na svoji hráčskou kartičku, kterou dostane každý zájemce zdarma.

Novinka

Do prodeje bude uveden samozřejmě i klubový magazín 1905 Klokan, který stojí 20 Kč. Na titulní stránce s novým předsedou Družstva fanoušků Bohemians Ludvou Provazníkem. Uvnitř naleznete rozhovor právě s novým lídrem DFB, můžete si přečíst bližší informace o rozhodnutí zastupitelstva Městské části Praha 10 ohledne získání Ďolíčku, přinášíme dotazník ze zákulisí s Michalem Páclem a rozhovor s mladým a nadějným Danem Bláhou, hráčem dorostu. Samozřejmě nechybí reportáže z posledních zápasů A mužstva a juniorky a poohlédnutí za posledním duelem s Viktorkou Plzeň. V prodeji bude u kamelotů před stadionem a ve fanshopu.