Hráčské změny

Z Bohemky odchází mimo jiné Berkovec, naopak prodloužil Kalina.

Hráčské změny

Sezona 2013/14 skončila sice před pár dny, hráči se rozjeli hned na dovolené, ale již nyní musí dávat sportovní úsek dohromady složení mužstva na další prvoligovou sezonu. V současné době se řeší především pozice hlavního trenéra, ovšem Virtuální Ďolíček přináší i složení hráčského kádru.

Je jisté, že Martin Berkovec v příští sezoně za Klokany již chytat nebude. V sousední Slavii podepsal dlouholetý kontrakt. Z hostování se do svého mateřského klubu vrací ještě Lukáš Pauschek (AC Sparta Praha), Jakub Hora (FC Viktoria Plzeň) a oba litevští reprezentanti Egidijus Vaitkunas a Mantas Kuklys (oba Žalgiris Vilnius).

Bohemians Praha 1905 jednají ohledně dalšího působení Daniela Krcha (AC Sparta Praha), Dmytra Jeremenka (Metalist Charkov) a Radka Šírla (FC Viktoria Plzeň).

Naopak klub uplatnil opci a smlouvu prodloužil o jeden rok s krajním obráncem Václavem Kalinou, který v Bohemce začne svoji třetí sezonu. Josef Jindřišek podepsal novou smlouvu již začátkem května. O příchodech nových hráčů budeme všechny informovat v průběhu letní přípravy.