Omlazená juniorka nestačila na Slovácko

Klokani prohráli těsně 1:2.

Omlazená juniorka nestačila na Slovácko

Velice omlazená juniorka odjela na hřiště Slovácka k poslednímu zápasu sezony. Z ročníku 1997, tedy mladšího dorostu, naskočili v základní sestavě hned dva hráči - brankář Šrámek a ofenzivně laděný Fiedor.

Už v úvodu utkání se do dobré šance dostal domácí Small, který na zadní tyči netrefil branku Bohemians. I nadále bylo Slovácko aktivnějším mužstvem a zaslouženě sklidilo ovoce v podobě první branky v 17. minutě, po rohovém kopu se prosadil hlavou Marek Banasik.

Po obdržené brance Bohemka začala vyrovnávat hru a více se tlačit směrem k brance Fryštáka, jenže bez brankového efektu. Obě mužstva se střídala v útočných akcích, které končily většinou před pokutovými územími. Na konci poločasu mohlo Slovácko jít do dvoubrankového vedení, Michna hlavičkoval do tyče.

Druhý poločas byl o něco zajímavější než první dějství. Nejprve po hodině hry táhl Bartoš útok středem hřiště a přihrál nalevo na Janečku, který nedokázal prostřelit Šrámka. V další šanci se ocitl Fojtášek, ale v těžké pozici nedokázal balon dostat do branky, poté vystřelil nebezpečně Rusňák a ani jeho střela nevedla mezi tři tyče. Až Oliver Trajtel dal Slovácku klid, když dorazil zblízka centr ze strany.

Osm minut před koncem Banasik vstřelil třetí branku, ale nemohla být uznána, jelikož balon při centru překročil brankovou čáru. Na konci zápasu se vyznamenal brankář Šrámek, který chytil střelu Janečky i dorážku Trajtela.

Bohemce se podařilo nakonec těsně před koncem snížit Adamem Fotrem, který s přispěním břevna dostal balon za brankáře Fryštáka. Bohemka se ale k dalšímu tlaku nedostal a v posledním zápase letošního ročníku Juniorské ligy prohrála 1:2.