Bohemians zahájili přípravu

Hráči Bohemians Praha 1905 se poprvé sešli V Ďolíčku (fotogalerie uvnitř).

Bohemians zahájili přípravu

V pondělí 23. června zahájili Klokani přípravu na další prvoligovou sezonu, která ponese tentokrát název Synot liga. Hráčský i realizační tým zaznamenal přes letní přestávku hned několik změn. Jak jsme již dříve informovali, novým hlavním trenérem se stal Roman Pivarník, asistentem zůstal Dalibor Slezák a nově se přidal i Tomáš Trucha, trenérem brankářů bude Martin Vaniak.

O odchodech jsme vás na Virtuálním Ďolíčku již dříve informovali. Z hostování se do svých mateřských klubů vrátili Martin Berkovec, Lukáš Pauschek, Jakub Hora, Egidijus Vaitkunas a Mantas Kuklys. Nově se k nim přidal i Martin Kolář, který si v současné době hledá angažmá.

Václav Kalina prodloužil s klubem smlouvu o jeden rok, kapitán Josef Jindřišek podepsal novou smlouvu na dvě sezony. Klub změnil hostování v přestup u Daniela Krcha, který podepsal v Bohemce smlouvu na tři roky. Na stejnou dobu podepsali smlouvu i mladíčci Michal Hubínek a Petr Dočekal, kteří se z juniorky přesunuli do přípravy k A mužstvu. K týmu se připojil po dlouhodobém zranění i Radek Šírl.

Z nových tváří se na tréninku v Hrdlořezích objevil Milan Švenger, který bude v Bohemce na hostování s následnou opcí ze Sparty. Za stejných podmínek bude v klubu působit i mladý slovinský útočník Elvis Bratanovič, který přichází z Teplic. V příštím týdnu by se do přípravy měl zapojit i bývalý hráč Bohemians Vojtěch Engelmann, který naposledy působil v pražské Dukle. Další hráči na testy by se Romanovi Pivarníkovi měli hlásit na středečním tréninku.