Jak probíhá začátek přípravy?

Virtuální Ďolíček vám přináší fotogalerii a videorozhovory ze začátku přípravy.

Jak probíhá začátek přípravy?

Hráči mají za sebou po třech dnech již šest tréninkových jednotek a ve středu se k mužstvu připojili i dva testovaní fotbalisté. Jedná se o Rangelo Janga z prvoligového holandského klubu SBV Excelsior a dnes již trénoval s áčkem také John Edison Mosquera Rebolledo, kolumbijský útočník ze španělského Hercules Alicante.

"Máme vytvořené výborné podmínky na trénink. Hřiště je ve velmi dobrém stavu," hodnotí začátek přípravy trenér Klokanů Roman Pivarník. "Některé věci jsou pro hráče nové. Má to určitý vliv na to, že zapínáme jiné partie těla a nejsou na to zvyklí," poukazuje trenér na fakt, že příprava je ze začátku náročnější.

Jak ovšem hodnotí začátek přípravy kmenoví hráči Bohemians, se můžete podívat na internetové klubové televizi BohemkaTV. Na otázky reagovali Václav Kalina, Jiří Havránek, rekonvalescent David Bartek a již zmiňovaný trenér Roman Pivarník.



Ve videu můžete vidět i jak jsou hráči spokojeni s dnes zveřejněným losem Synot ligy, kdy začíná Bohemka doma s mistrovskou Spartou. I to umocňuje zájem o permanentní vstupenky, které se prodávají v Ďolíčku každý všední den. "Nemám strach, že nebude plno. Vidím jak lidi kupují permanentky a jsem z toho až trochu překvapený, jak na ně stojí již od rána," popisuje svůj čersvý zážitek s fanoušky Bohemians trenér Pivarník.

Níže si můžete ve fotogalerii prohlédnout odpolední tréninkovou jednotku, která probíhala za lehkého deště v Hrdlořezích.