Klokani pokračují v přípravě na sezónu

Tým polyká tréninkové dávky v Břízkách

Klokani pokračují v přípravě na sezónu

Již třetím dnem pobývají naši hráči a realizační tým na soustředění v hotelu Břízky u Jablonce a přilehlém sportovním areálu (více informací o hotelu, kam jezdí Bohemka pravidelně na soustředění, můžete nalézt na webové adrese www.brizky.cz). Pod vedením trenéra Romana Pivarníka a jeho asistentů Tomáše Truchy a Dalibora Slezáka se prozatím hráči věnují zejména fyzické přípravě a zlepšování obratnosti a kondice.

Během prvních dvou dnů mužstvo absolvovalo dvoufázový tréninkový proces. Dopoledne bylo vždy zaměřené na posílení a stabilizaci tělesné stavby, odpoledne pak je věnováno herní přípravě na hřišti. Ve čtvrtek a v pátek bude program obdobný.

Ve středu čeká Bohemku od 17:00 přípravný zápas s druholigovým FK Varnsdorf. Tomu se musel přizpůsobit i program prostředního dne soustředění. Klokani se dopoledne věnovali rozmanitým balančním cvičením, přičemž vzhledem k deštivému počasí se muselo cvičení přemístit do kryté haly. Odpoledne budou trénovat jen brankáři, zbytek týmu má předzápasové volno.

Mužstvo se vrací do Prahy v pátek odpoledne a v sobotu nás čeká první pražský přípravný zápas, když od 11:00 vyzveme Viktorii Žižkov. Utkání by se mělo hrát v tréninkovém centru Bohemians v Uhříněvsi, vzhledem k očekávanému deštivému počasí je však ještě možný i přesun na jiné hřiště.