Klub Bohemians Praha 1905 mění logo

Od nové sezony 2014/15 se klub vrací k používání svého původního loga.

Klub Bohemians Praha 1905 mění logo

Devět let od znovuzrození a s blížícím se 110. výročím založení se klub Bohemians Praha 1905 rozhodl k návratu k tradici a od dnešního dne bude používat původní logo, tedy s klokanem v dvojkruží a s nápisem Bohemians Praha.

Tuto změnu zaznamená fanoušek téměř na každém svém kroku. Klub bude logo používat na svých oficiálních stránkách, sociálních sítích a hráči budou nosit v zápasech toto logo na hrudi! Dnes došlo i k instalaci banneru na vstupní bráně do Ďolíčku, kde je již toto logo taktéž zachyceno. Fanoušci se mohou v nejbližších dnech těšit na doplnění zboží ve fanshopu s novým logem klubu. O tomto kroku byla informována také média, tudíž i zde by měl každý fanoušek zaznamenat změnu. „Je to určitě dobrý krok. Fanoušci po této změně volali již delší dobu a je dobře, že klub svým fanouškům naslouchá,“ řekl ke změně loga prezident klubu Antonín Panenka.

Po dvaceti letech Gambrinus ligy se nejvyšší česká soutěž přejmenovává a Bohemka tak příští pátek vstoupí již do Synot ligy. „Věříme, že zahájení nové éry v české prvoligové soutěži pod názvem Synot liga bude pro Ďolíček - a celý náš klub - více než jen designovou a navigační změnou log ligy a klubu na vstupní bráně. Pevně doufáme, že nová loga na vstupní bráně vršovického prvoligového stadionu budou postupně doplněny nejen symbolickými, ale i právními a dalšími kroky na konečném převedení Ďolíčku do majetku MČ Prahy 10 a tím i k jeho dalším postupným modernizacím, aby legendární Ďolíček dále sloužil Bohemce a všem jejím fanouškům. Přes náročný letošní los věříme, že nová prvoligová sezona bude úspěšná a fanoušci budou moci pozitivně vnímat nejen nová loga na vstupní bráně, ale i další opatření, která klub musí postupně realizovat ke splnění norem FAČR a k udržení konkurenceschopnosti v českém profesionálním fotbale,“ uvedl pro náš web Ladislav Valášek, ředitel klubu.

Nové logo si každý bude moci, stejně jako to staré, stáhnout v sekci Fans – Stáhněte si. Váš názor nám můžete napsat i na sociálních sítích, například na Facebooku!