DFB pořádá v sobotu v Ďolíčku brigádu

Srdečně zveme všechny, kdo se chtějí zapojit!

DFB pořádá v sobotu v Ďolíčku brigádu

Stalo se již tradicí, že před každou sezónou pomohou fanoušci Bohemce a přiloží ruku k dílu při přípravě stadionu na novou ligovou sezónu. I letos pořádá Družstvo fanoušků Bohemians brigádu, která se bude konat v sobotu 19.7. od 8:00. Žádáme všechny, kteří chtějí svému milovanému klubu pomoci nějakým tím odpracovaným kilojoulem, aby se v sobotu po ránu dostavili do Ďolíčku.

Práce je jako obvykle spousta. Je třeba odstranit náletové porosty z tribun a areálu stadionu, vyčistit tribuny a umýt sedačky, čekají na vás i nějaké malířské a natěračské práce (barvy jako již tradičně zajistí generální partner klubu Barvy a laky Hostivař). Je třeba též odstranit takřka veškeré tabule tvořící informační systém stadionu, které budou v týdnu před ligou nově osazeny ve spolupráci s firmou CCL.

Budeme rádi, když si také přinesete nějaké své nářadí, pokud máte k dispozici. Kbelíky, hadry, akušroubováky a vrtačky, případně další nářadí na odstranění cedulí. Malířské náčiní bude zajištěno.

Pro všechny účastníky brigády bude k dispozici po celou dobu brigády také občerstvení na náměstíčku. Všem účastníkům předem moc děkujeme!