Pivarník: Takovou morálku jsem ještě nezažil!

Trenér Roman Pivarník si pochvaluje tréninkovou píli a morálku hráčů.

Pivarník: Takovou morálku jsem ještě nezažil!

Start SYNOT ligy se již nezadržitelně blíží a v pondělí proběhla v Ďolíčku předsezonní tisková konference za účasti ředitele klubu Ladislava Valáška, sportovního ředitele Tomáše Požára, hlavního trenéra Romana Pivarníka a dvou hráčů Josefa Jindřiška a Ericha Brabce. "Jsem rád, že v klubu pokračují dvě jeho opory Jindřišek a Brabec," řekl na úvod konference ředitel Valášek, navíc když kapitán mužstva Josef Jindřišek na konci minulé sezony prodloužil smlouvu o dva roky.

Do klubu přišlo hned několik nových hráčů. Do branky Milan Švenger ze Sparty, do zálohy Vojtěch Engelmann, kolumbijec Jhon Mosquera a do útoku Elvis Bratanovič a Matúš Mikuš. Hostování se prodloužilo u Lukáše Pauscheka a v přestup se změnilo působení Daniela Krcha a Radka Šírla. "Jak je v Bohemce zvykem, k mužstvu se ještě připojili mládežníci Petr Dočekal a Michal Hubínek," mluvil o nových tvářích sportovní ředitel Tomáš Požár.

Zatím se posily těžko hodnotí, uvidíme, jak se ukážou v soutěžních zápasech," nechtěl se trenér Roman Pivarník pustit do hodnocení. "Ovšem ještě jednoho hráče chceme přivést," řekl slovenský trenér Pivarník. O jakého hráče jde, ještě nikdo nechtěl potvrzovat. „Všude, kde jsem doposud byl, se našli hráči, které jsem musel občas napomenout. Tady ne!" těší lodivoda Klokanů tréninková morálka.

Že je v kabině vše v pořádku a panuje zde i dobrá nálada naznačoval kapitán Jindřišek i svými častými úsměvy. "I když máme poměrně velký počet nových hráčů a cizinců, žádný problém tady nevidím, všechny nové hráče se snažíme zapracovat," reagoval na jeden z dotazů Jindřišek.

Novináři se Ericha Brabce naopak ptali na aktuální formu pátečního soupeře. "Viděli jsme, jak Sparta vstoupila do sezony. Dva zápasy zvládla s velkým přehledem a my se ji pokusíme potrápit alespoň stejně tolik jako na jaře," naznačil zkušený obránce poslední střetnutí, které skončilo 1:2.

Jak dopadne první zápas sezony, můžete vidět na vlastní oči i vy! Přijďte si pro vstupenku (permenntkáři a členové DFB), trojlístek, či si vyberte permanentní kartu, která je nově opět v prodeji! Poslední vstupenku si budete moci zakoupit ve čtvrtek, v den zápasu se již prodávat nebudou.