Bohemka TV: Nebyl to lehký zápas

Po pohárovém utkání v Kolíně hodnotí duel Lietava a trenér Pivarník.

Bohemka TV: Nebyl to lehký zápas

Klokani zvládli ve středu utkání 2. kola Poháru FAČR a v Kolíně vyhráli 3:0 po dvou trefách Ivana Lietavy a jedné Jakuba Rady. "Od začátku to nebyl lehký zápas, byli na nás připraveni. Na konci poločasu jsme dali gól, což nám pomohlo. Ale až po vstřelení toho druhého, kdy nám brankář pomohl, to z nás spadlo a poté jsme to již zvládli," zhodnotil v krátkosti Ivan Lietava, který se trefil ve středu do sítě soupeře hned dvakrát.

"Soupeř časem odpadával, takže to pro nás bylo jednodušší. A říkám, ten druhý gól po chybě gólmana nám pomohl," hledal Lietava příčiny v úspěchu a zlepšení ve druhé půlce. "Přišli jsme sem postoupit a to se nám podařilo," řekl na závěr.

"My jsme avizovali, že nechcme nic podcenit. I když jsme udělali v každé řadě jednu změnu, myslím si, že přístup k utkání byl koncentrovaný," chválil své svěřence trenér Pivarník. "Po celý zápas jsme kontrolovali hru a dokázali jsme si vytvářet šance a ty pak proměnit," pokračoval v hodnocení.

"Zítra máme regeneraci na etapy, to znamená po dvou hráčích, tak aby zvládli masáže a věnovali se celé dopoledne regeneraci. V pátek předzápasový trénink a v sobotu samozřejmě zápas," popsal trenér Pivarník plán na konec týdne.