Novinky ve fanshopu!

Fanshop rozšiřuje sortiment se staronovým logem Bohemky.

Novinky ve fanshopu!

Fanoušci se mohou dnes těšit nejenom na pořádný fotbal a perfektní fandění, které k Ďolíčku neodmyslitelně patří, ale dnes se objeví ve fanshopu i spousta novinek se staronovým logem Bohemians! Stadion se otevře hodinu a půl před úvodním hvizdem a v tu dobu se otevře i prodejna v Ďolíčku a zároveň pojízdný fanshop na náměstíčku.

Dnes bude nově v prodeji černá šála Bohemians Praha (300 Kč), zelená kšiltovka (199 Kč), nový minidres 2014/15 (149 Kč), sluneční clony do auta s logem Bohemians Praha (2 kusy za 149 Kč), půllitr a třetinka s uchem (149 Kč) a plakát mužstva ve formátu A2 (jen za 29 Kč).

Navíc je pouze dnes akce na zelenobílou deku Bohemians! V dnešním magazínu 1905 Klokan naleznete kupón na slevu 250 Kč! Tudíž deku můžete pořídit po slevě jen za 599 Kč. Sleva platí pouze během dnešního dne a do vyprodání zásob.

Bohužel avizované silikonové náramky do fanshopu nedorazily. „Očekáváme je v dětské i dospělé velikosti a ve třech různých designech. Bohužel v pátek se je dodavateli nepodařilo proclít, jsou tak pořád na letišti ve skladu. Jako omluvu a kompenzaci pro fanoušky Bohemky připravíme na příští domácí utkání speciální akci, kdy k jednomu zakoupenému náramku dostanou jeden další zdarma. Kupón najdou opět v magazínu Klokan 1905,“ řekl manažer fanshopu Petr Koukal.

Magazín 1905 Klokan bude tradičně v prodeji u kamelotů před stadionem, v pojízdném fanshopu i v prodejně na ochozu za 20 Kč. Uvnitř si můžete přečíst rozhovor s Vojtěchem Engelmannem, což je jedna z letních posil Klokanů. Naleznete i reportáže z posledních zápasů v Synot lize v češtině i angličtině. I juniorka začala svoji sezonu - rozpis utkání a reportáže z odehraných duelů samozřejmě také uvnitř magazínu. Nechybí ani poohlédnutí za posledním vzájemným zápasem s Jabloncem, který nám všem udělal obrovskou radost. Ukážeme i zajímavé statistiky z těchto duelů a nechybí ani oblíbená rubrika Foto fans. Výše zmíněný kupón na deku naleznete na stránce 43.

Sobotní zápas začíná již v 17 hodin a stadion se otevře hodinu a půl předtím, tedy v 15:30. Vstupenky budou na pokladnách v prodeji za 150 Kč do sektorů B a C, za 230 Kč se dostanete poté na tribunu A.