Bohemka TV: První půle byla špatná

Obránce Michal Šmíd a hlavní trenér Roman Pivarník hodnotí sobotní utkání.

Bohemka TV: První půle byla špatná

Bohemka TV tradičně přináší po utkání zhodnocení hráče i trenéra Klokanů. Po sobotním duelu se před kameru postavil stoper Michal Šmíd a na pozápasové tiskové konferenci usedl do křesla hlavní trenér Roman Pivarník.

"Jste to řekl přesně, hlavně ta první půle byla špatná," musel bohužel potvrdit slova novinářů Michal Šmíd. "Takhle nemůžeme hrát," vrátil se ještě k první pětačtyřicetiminutovce, která se hráčům Bohemians bohužel nepovedla.

V hodnocní samozřejmě pokračoval. "Sám nevím, kde byl problém. Dali jsme jim spoustu prostoru a byli jsme málo agresivní," hledal hlavní příčiny neúspěchu okamžitě po utkání. Ostatní odpovědi můžete vidět na Bohemka TV.

Na pozápasové tiskové konferenci hledal důvody porážky i trenér Pivarník. "Musím říct, že jsme se v prvním poločase nedokázali dostat do hry. Jablonci se vrátil Mišůn do sestavy a Rossi na defenzivního záložníka. Měli velmi silný střed pole a bohužel nám nedovolovali rozehrávat," řekl na začáku Roman Pivarník. Delší zhodnocení obou trenérů naleznete ještě dnes na Virtuálním Ďolíčku, popřípadě níže na Bohemka TV.