Přibram srovnala až v závěru

Svěřenci trenéra Slezáka přišli o vítězství deset minut před koncem.

Přibram srovnala až v závěru

Netradičně uprostřed týdne odjela juniorka na utkání 5. kola ligy do nedaleké Příbrami. Z A mužstva doplnil mladíky opět brankář Havránek a útočník Artemuk. Jihoafričan Khumalo naskočil do svého posledního možného zápasu v rámci testovaní v základní sestavě.

Čtvrteční duel začal hodně vyrovnaně, několik šancí zblokoval Havránek, či obránci před ním, i na druhé straně se zapotil brankář Kočí při šancích Klokanů. Ve 28. minutě měl vyloženou příležitost domácí Jiří Michalec, kterému přihrál Patrik Brandner, ale prvně jmenovaný z blízkosti přestřelil branku.

Ještě v prvním poločase běžel sám na branku Khumalo a řítil se tak do velké příležitosti. Domácí brankář Kočí ovšem brutálně zbavil Jihoafičana míče, zároveň testovaného záložníka v zelenobílém dresu zranil. Khumalo musel být odnesen na nosítkách, nemohl již dále pokračovat v utkání a rozhodčí Vlasjuk ještě ukázal proti pražanům a odpískal tak nedovolený zákrok.

Po bezbrankovém poločase začaly padat góly v druhé pětačtyřicetiminutovce. A do vedení šli Klokani! Rychlonohý Roman Artemuk se dostal do vápna, ideálně přihrál nabíhajícímu Řezníčkovi a ten v 54. minutě poslal zelenobílé do vedení.

V 70. minutě se mohlo skóre opět měnit. Po faulu na střídajícího Martina Hejna rozhodčí Vlasjuk správně nařídil pokutový kop a Klokani mohli jít do dvoubrankového vedení. K balonu se postavil Jakub Košata, ovšem jeho střela letěla přímo doprostřed branky a pro domácího gólmana Ondřeje Kočího nebyl již problém pokutový kop zneškodnit.

Domácí se bohužel nakonec gólu dočkali. Po centru Jiřího Junka příbramští vyrovnali deset minut před posledním hvizdem rozhodčího. Autorem vyrovnávací branky byl Petr Ježdík.

Zápas v Příbrami tak skončil pro Klokany smutně dělbou bodů. Jak dopadne zápas A mužstva, které čeká toto střetnutí v sobotu od pěti hodin, to budete moci sledovat v textovém online i zde na Virtuálním Ďolíčku.