Bohemka TV: Jasně že mám natrénováno

Erich Brabec, Jan Moravec a trenér Roman Pivarník hodnotí zápas v Příbrami.

Bohemka TV: Jasně že mám natrénováno

V sobotu se Klokanům zápas v Příbrami povedl! Nejdříve sice prohrávali po prvním poločase o jednu branku, ale po pauze převedli perfektní obrat a třemi góly rozhodli o své výhře! Nejdříve přišel před novináře Jan Moravec a povídal o své vstřelené brance. "Hodil jsem si to kolem něj. Fauloval mě, mohl jsem spadnout, ale ustál jsem to. Pak jsem se podíval na brankáře, vystřelil jsem a jsem rád, že to tam spadlo," popsal Zipp ze svého pohledu gólovou situaci z 67. minuty.

Velký zájem byl i o Ericha Brabce. Vždyť ten svojí premiérovou brankou za Bohemku rozhodl v závěru o výhře Klokanů! "Tak to platí určitě! Když se stoper v devadesáté minutě vydá takhle na výlet, tak něco musí mít natrénováno," reagoval Brabec se smíchem na dotaz o své kondici. V 89. minutě totiž přesprintoval celé hřiště a vstřelil vítěznou branku zelenobílých.

"Opět jsme dokázali přivézt tři body z venku, dokonce dvakrát po sobě," připomněl pozitivní statistiku A mužstva Bohemians trenér Roman Pivarník. "Musel jsem po pěti zápasech trochu zvýšit hlas, aby se hráči vzbudili a uvědomili si, co to je hrát za Bohemku," popsal trenér, co probíhalo v kabině během poločasové přestávky. To vše pomohlo a Bohemka v Příbrami po třech letech opět vyhrála!