Žákovské týmy stihly během prvého týdne odehrát další mistrovské zápasy

A prozatím prochází soutěží bez zaváhání.

Žákovské týmy stihly během prvého týdne odehrát další mistrovské zápasy

trenér Zeman k utkání u15 s Náchodem: Zápas se nám nepodařil. V prvním poločase jsme sice vstřelili tři branky, ale výkon nebyl dobrý. Proti dobře organizovanému bloku soupeře jsme hráli pomalu, chyběla větší odvaha směrem nahoru a sráželo nás obrovské množství nepřesností. Soupeř však naší branku ohrozil minimálně. Ve druhém poločase ovšem naše hra upadla ještě níž, nebyli jsme schopni udržet míč a hosté začali zlobit. Výsledkem byla inkasovaná branka a několik dalších příležitostí soupeře. Vysvobozením tak pro nás byla čtvrtá branka po standardní situaci. Jednoznačně jsme dnes zůstali daleko za našimi možnostmi.

.... a k utkání s MFK Chrudim: V prvním domácím mistrovském zápase jsme o výsledku rozhodli již v prvním poločase. Trpělivě jsme dobývali branku Chrudimi a zejména díky střelecké potenci Procházky jsme na rozdíl od zápasu v Kolíně svou herní převahu přetavili i v branky. Na druhé straně jsme ovšem několikrát špatně řešili situace směrem dozadu a i soupeř si vytvořil zajímavé příležitosti. Ve druhém poločase do té doby slušné tempo trochu opadlo, ale nadále jsme byli dominantním týmem a přidali další branky. 

trenér u14 Vychodil hodnotí Náchod: V prvních minutách hráli převážně jen hosté, ale naštěstí nás při své velké příležitosti neztrestali. Po naší úvodní brance a po hříchu i první pořádné akci, se hrál vyrovnaný duel, kterému chyběla šťáva, kvalita a vzrušení před brankami. Po přestávce přišlo výrazné zlepšení a především se o to zasloužili střídající hráči, kteří svým zápalem utkání oživili. Po druhém gólu jsme byli již jasně lepší, hrálo se jen na jednu branku a k vidění byly i hezké věci a akce.

.... a Chrudim: V úvodu herně vyrovnaného duelu jsme byli ale podstatně nebezpečnější a dva rychlé góly za sebou nás výrazně zklidnily. Paradoxně čím více jsme dokázali kontrolovat míč, tím méně jsme ohrožovali branku hostů. Protože však soupeř nedokázal v nástupu do druhé části dotáhnout alespoň nějakou šanci ke zdaru, dokráčeli jsme výsledkově k pohodovému vítězství.