Junioři remizovali v Teplicích

Bohemka na severu Čech vedla, po hodině hry ale tepličtí srovnali.

Junioři remizovali v Teplicích

Do Teplic odjeli mladíci posíleni pouze o brankáře A mužstva Petra Dočekala, naopak za domácí naskočili Lipš, Richter a Chukwuma, který byl z této trojice asi nejvýraznější. V 53. minutě se v zelenobílém dresu objevil i testovaný Chorvat Bubalo. Již od prvních minut byla aktivnější Bohemka, která vstoupila do utkání velice dobře. Bohužel v 18. minutě ztratili Klokani míč ve středu hřiště a domácí Urma se prosadil z brejku.

Za necelé dvě minuty se Bohemka dostala do slibné příležitosti a po centru Řezníčka se ze strany prosadil Nováček. Zelenobílí si poté vypracovali ještě hodně podobných příležitostí, úspěšnou akcí byla ovšem až situace ze 42. minuty. Hejno vybojoval míč, dostal ho na levou stranu a Trnka poté následný samostatný únik dokázal proměnit. Klokani tak šli do kabiny po první půli s těsným náskokem.

Tepličtí se ve druhém poločase dostali více k míči a hra se vyrovnala. Bohemka však hrála agresivní a fyzicky náročný fotbal a bezpečně hlídala útoky soupeře. Teplice se dostávaly do šancí jen ze standardních situací. Po hodině hry ale zahrozily i po kombinaci. Po třech narážečkách se dostal Chukwuma do vápna a srovnal.

Zbytek zápasu hrála obě mužstva na vítězství, byla k vidění řada brejkových situací. Klokani mohli minimálně tři situace vyřešit ve finální fázi lépe a skórovat tak, bohužel vždy chyběl malý krůček k úspěchu. Řezníček si například ve stoprocentní šanci špatně zpracoval míč. Chvilku před koncem se po levé straně protáhl Košata, ale centrovaný míč prolétl celým vápnem bez povšimnutí.

V agresivitě byli Klokani určitě lepším týmem, i přesto by se dal označit zápas za vyrovnaný a remíza za spravedlivou. Další zápas budou hrát junioři opět venku, nyní ovšem netradičně již v neděli ve 13:30 v Třinci.