Žáci o víkendu cestovali za soupeři

A jak z Trutnova, tak i z Plzně se vraceli se štítem.

Žáci o víkendu cestovali za soupeři

trenéři hodnotí vystoupení svých svěřenců....

Ondřej Zeman k u15: Po úvodní desetiminutovce, kdy mnoho zajímavého k vidění nebylo, jsme postupně přebrali iniciativu. Často jsme však bojovali s přesností kombinace a také s fyzickou vyspělostí domácích. Přesto jsme se dostali do několika šancí, ale do vedení nás dostala až šťastná branka po chybě brankáře a vzápětí přidal druhou branku po hezké akci Patrik Vala.V začátku druhé jsme navázali na herně vydařený závěr prvního dějství, ale po hříchu jsme nenavýšili skóre. Postupně přišel útlum a na hřišti se prakticky nic nedělo. Až v závěrečné desetiminutovce jsme se opět dostali do tempa a předvedli několik zajímavých akcí.

Michal Vychodil k u14: V celém utkání jsme byli výrazně dominantním týmem a já si vlastně ani nevybavuji nějakou větší příležitost domácích. Více než se soupeřem jsme tak bojovali s vlastní kvalitou. Solidní pasáže však velmi často střídala hluchá místa, kdy se nic moc nedělo a na hřiště se vkrádala i trochu nuda. Velmi slušný byl naopak vstup do zápasu a pak i jeho závěr, kdy nejen padaly branky, ale i zvonily tyče a ve vápně soupeře bylo živo a rušno.

Michal Vychodil k u13: První mistrovské vystoupení bylo plné gólů o což se postaral nejen mokrý terén, ale především kvalitní domácí tým. V něm byly k vidění zajímavé individuální výkony, jenž však nechyběly i na straně naší. Pro nás byla velkým plusem solidní produktivita a je pravdou, že některé branky lze i zařadit do kategorie laciných. Celkově jsme byli ale trochu lepším týmem a určitě nebezpečnějším.Očekávali jsme však kvalitnější a dominantnější výkon, čehož jsme jednoznačně schopni.Především Wendyho skupina předvedla rozpačitý výkon, který kontrastoval s představením týmu Kořena. Je trochu škoda, že ten si nepovedeným závěrem (tři branky v posledních minutách) pokazil svoje velmi povedené představení. Jinak však byl k vidění pro diváky atraktivní gólový a rušný duel a o to přeci jde … 

Martin Lilling k u12: V prvním mistrovském utkání sezóny nás přivítala deštivá Plzeň. Před začátkem každého zápasu jsou kluci vedeni k maximální koncentraci a snaze co nejdříve brankově odskočit, což se nám v Plzni povedlo na jedničku. Maximálním nasazením většiny hráčů jsme soupeře zaskočili hned v úvodu a dostali se do pohodlného vedení. Zápas se pak hraje vždy lépe a doufáme, že to kluci takzvaně dostanou do krve. Postupem času se hra vyrovnávala, ale brankově jsme svůj náskok navyšovali my. Naše enormní nasazení někdy bylo na úkor kvality provedení jednotlivých herních situací, ale pořád se učíme a kluci se i v tomto ohledu budou dalšími tréninky, zápasy a tedy nabitými zkušenostmi zlepšovat.