Výsledkový servis z 30. - 31. srpna

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 30. - 31. srpna

Nejstarší dorost měl minulý víkend na programu 4. kolo, ovšem jednalo se již o jejich šestý zápas v soutěži. Nepříznivou bilanci (1 - 1 - 3) chtěli otočit na pozitivnější čísla, ovšem od začátku se silnou Plzní prohrávali. V průběhu utkání ovšem stačili srovnat na 1:1 a takto i zápas skončil.

To mladší dorostenci měli na programu teprve třetí utkání a čekalo se, jestli i po těchto zápasech budou rozhodovat pokutové kopy. A to se nakonec potvrdilo. I proti Mladé Boleslavi skončily oba duely nerozhodně a šlo se na penalty. "Šesnáctiletí" je prohráli, ti starší byli naopak úspěšnější.

U19
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 1:1 (0:1)
Branky: 63. Hořák - 4. Matějka.
Sestava Bohemians: Dařina - Vacík, Brak, Kalaš, Káš - Blecha, Radimský (74.Věchtík), Kostka - Fotr, Kubec (68. Bláha), Hořák.
Trenér Michal Zach: "Po inkasované brance z rozehrané standardní situace ve čtvrté minutě jsme se postupně dostávali do hry a vytvořili si několik dobrých příležitostí, které se nám nepodařilo proměnit. S nástupem do druhého poločasu jsme byli opět aktivní a zasloužně vyrovnali. Jak nám, tak i hostům se nepodařilo proměnit žádnou z vytvořených šancí. Remíza je spravedlivá."

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 2:2 (1:0), pen. 0:3

Branky: 6. Fric, 62. Melíšek (Hašek) - 43. min, 58. min.
Sestava Bohemians: Gruncl - Růžička, Václavík, Hanzl, Tomaides - Fric, Buneš (41. Begič), Vaníček - Melíšek (68. Begovič), Knotek (41. Pilát), Hašek (68. Panýrek).
Trenér Ludovit Szekeres: "Za deštivého počasí jsme na kluzkém terénu odehráli další mistrovské utkání. K vidění bylo množství šancí a to na obou stranách. Krom čtyř gólů zvonily i tyče a břevna obou branek. Náš herní projev byl kvalitnější v prvním poločase, kdy jsme soupeře přehrávali, avšak brankově jsme nedokázali výrazněji odskočit. V druhé půli, jak jsme předpokládali, soupeř zmobilizoval síly. Naš útlum i taktické chyby jednotlivců se protavily ve výsledkový obrat v utkání. Gólem po standardní situaci jsme srovnali skóre a šli do penaltového rozstřelu. Psychickou výhodu první chycené penalty Grunclem pak naši střelci neúspěšnými pokusy vrátili na stranu soupeře, který tak získal bonusový bod pro sebe. Chybějící trojice hráčů - Chaluš, Krištof, Nátr - a scházející jistota při finální realizaci, jinak dobře připravených herních situací. I to byl jistě důvod našeho sice snaživého, ale málo efektivního výkonu."

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1 (0:1), pen. 4:2
Branka Bohemians: 55. Vrána.
ŽK: Hlinák, Nechvátal, Zita.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Malý, Macháč, Bára - Hlinák, Vrána, Letuan - Zita (78. Šebek), Kopecký (68. Nechvátal), Pollák (50. Stojanovski).
Penalty proměnili: Malý, Stojanovski, Letuan, Hlinák.
Trenér Daniel Korda: "Utkání se hrálo na poměrně těžkém terénu za trvalého deště. Na obou stranách vázla kombinace, což přinášelo řadu soubojů na podmáčeném hřišti. V prvním poločase neproměnil dvě příležitosti Vrána, Bára zase nastřelil krásnou střelou tyč. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a po rohovém kopu se ujali vedení. Nám se podařilo vyrovnat v 60. minutě. Po hezké akci dorazil Kopeckého střelu Vrána. Další šance už ani jedna strana neproměnila a tak opět rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých jsme byli úspěšnější."