Třetí ročník Memoriálu Lukáše Přibyla

Doražte všichni v neděli do Ďolíčku, program začíná již ve 14 hodin.

Třetí ročník Memoriálu Lukáše Přibyla

Již třetí ročník Memoriálu Lukáše Přibyla proběhne tuto neděli 14. září v Ďolíčku. Ve 14 hodin odstartuje program pro všechny návštěvníky na náměstíčku, ale i na hrací ploše. Úplnou novinkou bude možnost zahrát si Bubble Games, což je klasický fotbálek, akorát s tou změnou, že bude každý hráč ve své bublině. Připravena bude i autogramiáda, vystoupení pro děti na pódiu na náměstíčku, skákací hrad a mnoho dalšího.

V 16 hodin poté odstartuje benefiční zápas známých osobností, proti sobě nastoupí Real Top Praha a Stará Garda Bohemians. Na trávníku v Ďolíčku budete moci vidět v bílomodrém dresu Jana Kollera, Ivana Trojana, Vladimíra Šmicera, Davida Suchařípu, Ladislava Hampla, či Leoše Nohu. Na druhé straně nebude v kádru Staré gardy chybět Antonín Panenka, Karol Dobiaš, Karel Rada, Marek Nikl, Dalibor Slezák, Jiří Rosický, Zdeněk Koukal, či Jiří Ondra.

Vstupné 50 Kč půjde na dobročinné účely a děti mají vstup zdarma. Po utkání vystoupí na pódiu kapela Buzerant s Petrem Čtvrtníčkem. Přijďte zavzpomínat na bývalého ředitele Bohemians Lukáše Přibyla a především se pobavit s partou svých známých do Ďolíčku! Již tuto neděli od 14 hodin.