Veselá atmosféra zavládla Ďolíčkem

Nedělní deštivé odpoledne si návštěvníci užili na 3. ročníku Memoriálu Lukáše Přibyla.

Veselá atmosféra zavládla Ďolíčkem

Proti sobě se při benefičním utkání postavil výběr známých osobností Real Top Praha proti Staré gardě Bohemians. Na hřišti tak pobíhaly fotbalové hvězdy minulých, či nedávných dob, ale i televizní, či divadelní osobnosti. Jan Koller, Ivan Trojan, Antonín Panenka, Kamil Střihavka, Marek Nikl, Jaromír Bosák, Karel Rada, Ladislav Hampl, Karel Rada, či David Suchařípa. To je jen krátký výčet nedělních hráčů.

Ale dnešní odpoledne nebylo jen o utkání. Předtím se bavily děti na náměstíčku s klaunem, který si pro ně připravil spoustu soutěží. Nebo si mohly zkusit na hřišti Bubble Games v koulích. Před muzeem proběhla oblíbená a vyhledávaná autogramiáda hráčů a ve čtyři se šlo na věc.

Kombinační hra a branky na obou stranách. Tak nějak vypadalo nedělní odpoledne v Ďolíčku. Všichni přítomní se přišli fotbalem především bavit. Ve 33. minutě se hra na minutu přerušila a všichni na počest Lukáše Přibyla ve stoje tleskali, takhle vesele se vzpomínalo na bývalého ředitele Bohemians.

Veškerý výtěžek se ještě před utkáním předal třem nemocným dětem Verunce Gožďálové (5 let, dětská mozková obrna), Mariánce Vaněčkové (7 let, spinální atrofie) a Jakubovi Sedláčkovi (5 let, centrální hypotonický syndrom).

Po napínavém závěru, kdy si roli hlavního rozhodčího vyzkoušel i Leoš Noha a na lajně mu asistoval maskot Klokan, přeci jen vyhráli domácí Bohemians v poměru 10:8. Všem nedělním aktérům děkujeme a věříme, že jste si příjemné odpoledne také užili!