AKTUALIZOVÁNO: Do Ostravy jen za 210 Kč i se vstupenkou!

Vstupenky jsou od středy v prodeji v Ďolíčku.

AKTUALIZOVÁNO: Do Ostravy jen za 210 Kč i se vstupenkou!

V sobotu 27.9. od 15:00 nastoupí Bohemka k venkovnímu zápasu na půdě Baníku Ostrava. Vzhledem k dobrým výkonům mužstva a faktu, že se nejspíše jedná o poslední výjezd na Bazaly, očekáváme solidní účast fanoušků na tomto výjezdu. Proto se podařilo s Baníkem Ostrava dojednat možnost prodeje lístků ve fanshopu v Ďolíčku.

Všechny fanoušky, kteří se do Ostravy chystají, důrazně žádáme o nákup lístku předem. Ušetříte si tím možné dlouhé čekání a komplikace na stadionu v Ostravě. Jak známo, Baník v letošní sezóně přešel na systém adresného ticketingu. Při prodeji proto budete muset uvést jméno a datum narození všech osob, pro které budete vstupenky kupovat. Při vstupu na stadion pak bude totožnost kontrolována místní pořadatelskou službou a pokud nebudou údaje na vstupence souhlasit s občanským průkazem či pasem každého fanouška, nebudete vpuštěni na stadion. Ačkoli bude možnost zakoupit vstupenku i na místě, v případě velkého zájmu to bude znamenat velké zdržení, neboť tyto údaje bude obsluha vyplňovat u každého zájemce o lístek.

Od středy do pátku máte proto možnost vybavit se zásobou vstupenek na stadionu Bohemians v běžných otevíracích hodinách fanshopu. Lístky jsou v prodeji pouze do sektoru hostí a cena vstupenek je 80 Kč. Pozor, platba za tyto vstupenky je možná pouze v hotovosti! Počet lístků na kupujícího není omezen, musí však mít k dispozici osobní údaje každého držitele vstupenky.

Do Ostravy je nejsnazší cesta vlakem. Nejvhodnější spoj opouští pražské hlavní nádraží v 10:11 s příjezdem do Ostravy ve 13:47. Na zpáteční cestu se vydává EC Odra v 18:14, zpět do matky měst dorazíte ve 21:53. Na sobotu platí speciální akce Českých drah. Síťová jízdenka v ceně 650 Kč platí mimořádně pro pět dospělých osob. Na jednu osobu tak vyjde jízdenka na 130 Kč! Fanoušci mají sraz na hlavním nádraží v 9:15. Pokud nemáte potřebný počet kamarádů do pětičlenné skupiny, na místě se určitě domluvíte.

V Ostravě v sobotu probíhá maraton a proto je centrum města uzavřeno pro veškerou - částečně i pěší - dopravu. Z toho důvodu budou před ostravské hlavní nádraží k tomuto vlaku přistaveny autobusy, které dopraví fanoušky přímo na stadion. Z důvodu časové úspory a zamezení zmatků při pěším pochodu na stadion žádáme proto fanoušky o využití tohoto způsobu přepravy na stadion.

Náročnější mohou využít služeb společnosti RegioJet. Zpáteční jízdenka vyjde jednotlivce na 450 Kč, při spojení více cestovatelů cena postupně klesá až na 405 Kč pro skupinu 6 osob. RegioJet odjíždí z "hlaváku" v 9:44 a na ostravské hlavní nádraží přijíždí ve 13:14. Žlutá souprava pak na zpáteční cestu do Prahy startuje v 18:45 s příjezdem do Prahy ve 22:16. Při cestě RegioJetem se můžete svézt až na zastávku Ostrava-Stodolní, která je k Bazalům podstatně blíže než hlavní nádraží.

Pojeďte povzbudit Klokany v souboji s atraktivním rivalem. Všichni společně zabojujme o prodloužení skvělé série tří vítězství venku o čtvrtý zářez!

Otevírací doba fanshopu:

St - 10:00 - 12:30; 13:30 - 16:00
Čt - 10:00 - 12:30; 13:30 - 18:00
Pá - 10:00 - 12:30; 13:30 - 15:00