Výsledkový servis z 20. - 21. září

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

 Výsledkový servis z 20. - 21. září

O minulém víkendu se dařilo především mladším dorostencům. Kategorie U17 zaznamenala své první vítězství v sezoně, o rok mladší hráči vyhráli již po čtvrté za sebou (dvakrát z toho po penaltách). Oba tyto týmy vstřelily Dukle po třech brankách. Po zlepšujících se výsledcích U19 tentokrát svěřenci trenéra Zacha prohráli v Jablonci vysoko 5:1.

U19
FK Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905 5:1 (3:0)
Branka Bohemians: 60. Věchtík.
Sestava Bohemians: Dařina - Vacík, Brak (35. Přibyl), Káš, Malík (60. Vachoušek) - Blecha, Kostka, Bláha - Grohmann, Kubec, Kučera (46. Věchtík).
Trenér Michal Zach: "Po úvodních dvaceti minutách, kdy byla hra vyrovnáná a nic nenasvědčovalo tomu, že utkání nakonec skončí takovým výsledkem, jsme se dopustili několika chyb, které domácí dokázali potrestat. Naši hráči se snažili kombinovat, ovšem laciné ztráty na polovině soupeře a následné protiútoky Jablonce jsme nedokázali v obranné fázi vyřešit. I my jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, bohužel výsledkem byla pouze jedna branka."

U17
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 1:3 (1:0)
Branky: 39. Greš - 43. Begič (Pilát), 62. Vaníček (Fric), 79. Kubelka (Vaníček).
Sestava Bohemians: Procházka - Zbur (75. Junek), Václavík, Chaluš, Tomaides (60. Kubelka) - Fric, Krištof (55. Buneš), Begič (65. Melíšek) - Hašek (41. Pilát), Nátr, Begovič (41. Vaníček).
Trenér Ludovit Szekeres: "Partnerem ke hře v dalším mistrovském utkání nám byli v žluto-rudé kombinaci hráči Dukly. Utkání z našeho pohledu nabídlo zajímavou podívanou s aktivním přístupem obou aktérů. Naše celozápasová snaha o rychlou kombinační hru nám přinesla mnoho brankových možností, které jsme protavili do tří branek. Naše herní i pohybová převaha byla výraznější v úvodní a v závěrečné patnáctiminutovce i díky aktivitě střídajících hráčů, kteří zařídili dvě branky utkání. Celý tým, tak jako i soupeř, zaslouží pochvalu za způsob uchopení vlastní hry. Ke kvalitě utkání přispěla i trojice rozhodčích v čele s panem Kovalem."

U16
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 2:3 (1:2)
Branky: 16. min, 76. min - 35. Vrána, 39. Kopecký (Nechvátal), 58. Hlinák (Kopecký).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Nechvátal, Malý, Macháč (75. Šimeček) - Vrána, Hlinák, Letuan (60. Pollák) - Farkaš, Kopecký (71. Šebek), Stojanovski (51. Richter).
Trenér Daniel Korda: "Po volném víkendu, kdy jsme nehráli žádné utkání (odložený zápas s Pardubicemi), jsme hostovali na hřišti Dukly Praha. Tentokrát jsme vstoupili do utkání aktivně a po dobrém presinku jsme měli několik brankových příležitostí, které jsme však neproměnili. Domácí se ujali vedení po rychlém protiútoku a začali nás přehrávat ve středu hřiště. Zvedli jsme se před koncem poločasu a po dvou standardních situacích jsme otočili skóre a šli do šaten s jednobrankovým vedením. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivní hře a zvýšili jsme na 3:1. Domácí stačili zkorigovat až těsně před koncem a my jsme uhájili druhé venkovní vítězství."