Žáci cestovali o víkendu za svými soupeři

A mise to byly vcelku úspěšné.

Žáci cestovali o víkendu za svými soupeři

trenér Zeman hodnotí výkon u15: V zápase jsme se sice rychle ujali vedení, ale spíše nám to uškodilo. Hráli jsme vlažně, pozdě dostupovali soupeře a o důrazu a agresivitě si mohli nechat zdát. Toho Kladno využilo a otočilo dvěma slepenými góly skóre. Pak jsme přeci jen přidali plyn, ale buď nás zastavil ofsajd, nebo chabá koncovka. Do poločasu jsme však přeci jen vyrovnali. Začátek druhé půle nabídl spíše boj o střed hřiště a obě mužstva trápili časté ztráty. Skóre jsme dokázali zvrátit na svou stranu zásluhou pěkné hlavičky Jaroše. Pak nám začal docházet dech, nedokázali jsme udržet míč a Kladno si vynutilo územní převahu, ale naše obrana pracovala spolehlivě. V závěru jsme sebrali poslední zbytky sil a další brankou definitivně rozhodli.

trenér Vychodil k u14 na Kladně: Neuběhly ani tři dny od debaklu s Meteorem a dostali jsme možnost napravení reputace s Kladnem. A nutno říci, že jsme ukázali tu přívětivější a hlavně kvalitnější stránku našeho týmu. I přesto, že soupeř dohrával utkání o jednoho hráče méně a závěr pro něj byl o to složitější, jsme po celý zápas působili lepším dojmem a náš herní projev byl dominantnějším toho domácího. Trochu z pohody nás vyvedly dvě rychlé branky, které otočily skóre v náš neprospěch, ale po vyrovnávací brance jsme již určovali tempo i vývoj utkání.

trenér Vychodil hodnotí výkon u13 v Budějovicích: Za výsledkově úspěšné vystoupení v Budějovicích vděčíme především kvalitnější a produktivnější koncovce. Ve druhém poločase to totiž byla jediná činnost, ve které jsme byli lepším týmem oproti domácím. Je zajímavé, že herně jsme měli navrch do poločasu a na skóre se to neprojevilo, zatímco po pauze jsme tahali za kratší konec a přitom byli výsledkově úspěšní. Za herním výpadkem hledejme nedostatečné zapojení všech hráčů, tzv. „účastníků zájezdu“, tím se neúměrně přetěžovali ostatní spoluhráči, množily se ztráty, včas jsme nedostupovali a soupeř tak působil lepším dojmem, který jen nedokázal zužitkovat brankově. A tím nám dopomohl k poklidnému závěru.

zápas u12 hodnotí trenér Lilling: Utkání se stejně starým soupeřem z Českých Budějovic je předvedenou hrou velkým zklamáním. Naše očekávání po celkem slušných výkonech v předešlých utkáních byla zřejmě vyšší, než jsou naše reálné možnosti. Je pravda, že pokud by jsme využili polovinu šancí, které jsme si v utkání vypracovali, vyhráli bychom o třídu, to ale není omluva. Soupeř se nám vyrovnal v pohyblivosti a my jsme bohužel nebyli schopni přidat nadstavbu v podobě kvalitnějšího, rychlejšího a především efektivnějšího přechodu do útoku. Všichni naši krajní hráči podali naprosto podprůměrný výkon, s kterým by neuspěli ani proti o mnoho slabšímu soupeři než bylo dnešní Dynamo. Pevně věřím, že to, co jsme dnes předvedli v Budějovicích nebyl pravý obraz naší výkonnosti, protože pokud ano, v následujícím dvojzápase s pražskými "S"  by to bylo na ručník...snad si to uvědomí i hráči, kteří se v autobusu na cestě zpět chovali jako by jsme vyhráli o parník...