Další individuální ocenění

Mosquera a Bartek oceněni za výkon v 10. kole, Jindřišek a Brabec se také neztratili.

Další individuální ocenění

Klokani mají za sebou další povedený zápas, tentokrát doma jasně přehráli Dynamo České Budějovice a vyhráli 3:0. A fanoušci i novináři opět chválí hráče trenéra Romana Pivarníka. Tentokrát se povedl zápas Kolumbijci Mosquerovi. Ten byl zvolen fanoušky do ideální sestavy kola! A to již podruhé za poslední tři kola.

V sestavě kola internetových stránek Sport.cz se objevil jak Jhon Mosquera, tak i kapitán Josef Jindřišek. Oba dva se dostali do sestavy All Stars Media, Jindřišek získal čtyři nominace, Mosquera dokonce sedm. Na hrací ploše byl zvolen mužem zápasu stoper Erich Brabec, který pomohl k dalšímu čistému kontu. Mimochodem, Milan Švenger vychytal třetí nulu z posledních čtyř zápasů.

Deník Sport zvolil můžem zápasu zase kapitána Jindřiška, který se opět dokázal prosadit ze značky pokutového kopu. Redaktor Vacek mu dal známku číslo sedm (nejlepší je deset). Naopak v MF Dnes dostal Jhon Mosquera nejlepší možnou známku, jedničku. Udržel se tak mezi nejlepší desítkou všech hráčů Synot ligy!

Individuální ocenění posbíral i střídající David Bartek. Matematicky byl zvolen jako nejlepším hráčem uplynulého kola. V tzv. Chance indexu nasbíral nejvíce bodů ze všech, celkem 22. Tento index vypočítává schopnost hráčů vytvářet šance. Záložník Bohemians nejdříve po pár vteřinách na hřišti připravil gólovou přihrávku Mikušovi, vstřelené brance zabránila jen špatná rotace míče, který se zastavil těšně před brankovou lajnou. Bartek poté ještě přihrával na poslední gól Jakuba Rady a do šestnáctky vyslal celkem pět přihrávek. A to vše stihl za půl hodiny.

Všem těmto hráčům a celému týmu gratulujeme a děkujeme!

Chance index - David Bartek