u14 sice vítězila, ale někdy to zle skřípalo

Velmi dobrým výkonem se však prezentovala v Liberci.

u14 sice vítězila, ale někdy to zle skřípalo

trenér Fulka hodnotí zápas s Ústím nad Labem: V prvním poločase jsme soupeře přehrávali a byli jsme jasně lepším týmem. Naše vedení bylo pouze o dvě branky, protože jsme situace okolo velkého vápna našeho soupeře neřešili správně. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že si zápas užijeme a přidáme ještě nějaký ten gól.  Ale opak byl pravdou. Soupeř začal hrát podstatně odvážněji, začal nás napadat už při naší rozehrávce  a to nám způsobovalo velký problém. Když k tomu hosté ještě snížili, naše hra se úplně rozpadla a až do konce zápasu byli výrazně lepší. S notnou dávkou štěstí jsme však přeci jen uhájili těsné vítězství.

Michal Vychodil k zápasu s FAŠV: Občas je mě vyčítáno, že jsou má hodnocení vedena zbytečně moc v kritickém duchu a málo pozitivně. Ale upřímně, kolik pozitivního se dá najít na tomto ligovém výjezdu? Z hráčů pobíhajících na hřišti zaujal svým výkonem, řešením situací a kvalitou provedení jeden jediný. Ještě jsem zaznamenal tři-čtyři výkony, u kterých se něco zajímavého objevilo, ale v takovém to zápase toho musí být podstatně více! V prvním poločase domácí ještě zlobili z brejků, ale po přestávce se již hrálo jen na jednu branku. Nevýrazné individuální výkony se dařilo zakamuflovat jakým si týmovým projevem, což byl více méně rozhodující faktor našeho „úspěchu“.

trenér Vychodil k Liberci: Na těžkém a podmáčeném terénu jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů v poslední době. Po celé utkání jsme byli dominantnějším týmem a především druhý poločas byl v naší jednoznačné režii. Do přestávky jsme ještě nedokázali dotáhnout akce do blízkosti branky a být nebezpeční. Po pauze jsme však již vyslali několik zajímavých střel, ze stran též něco přilétlo před branku a hlavně jsme měli šance, jen třikrát jsme šli v tváří tvář brankáři domácích. I přes komplikaci v závěru utkání jsem dnes velmi spokojen a potěšen výkonem i kvalitou ….