u13 ve výsledkovém bloku a trenérském zhodnocení

Potěšila hlavně svým záskokem v Chrudimi za u14.

u13 ve výsledkovém bloku a trenérském zhodnocení

trenér Vychodil ke Spartě: Hodnocení se Spartou se tříští a paradoxně asi odlišně, než jsme očekávali. Dva naše týmy a dva diametrálně různé výkony, herní projev a kvalita. Konečnou remízu lze brát jako výsledkový úspěch a to i přesto, že skóre dotahovali hosté. Sparťané totiž byli fotbalově kvalitnějším mužstvem a Vendyho skupina byla v ofenzivních činnostech trvale horší soupeře.Na straně Kořenova týmu bylo k vidění velmi hezké a zajímavé utkání. Kluci v této skupině zaslouží pochvalu a jejich chování ve hře, pohyb, aktivita a snaha o fotbalovost slavila zasloužený úspěch, protože především tím dokázali zvládnout svůj zápas. Ve druhém týmu pořádně nefungovalo snad vyjma nasazení nic! Největším zádrhelem bylo atypické chování jednotlivých hráčů, kterým nic neříkala vzájemná součinnost, spolupráce, prostě kolektivnější projev. Čím víc jsme byli pod tlakem, tím více jsme odehrávali míče na zdař bůh, nedokázali správně vyhodnocovat situace na míči a utápěli se v jeho nesmyslném vedení a ovládání, až jsme o něj přicházeli. Tento projev a s tím i spojené individuální výkony jsou velkým zklamáním! A protože znám úroveň svých hráčů, jejich fotbalovou kvalitu a schopnosti, tak tvrdím, že jsme byli totálně zjančení. V hlavách jsme totiž neunesli, že hrajeme se Spartou a už vůbec se nevyrovnali s prostředím a atmosférou, která se směrem k zápasu a hlavně kolem hřiště vytvořila….

trenér Vanko hodnotí zápas s PFA: Utkání jsme měli od začátku ve své moci a soupeře jsme již od prvních minut dokázali přehrát. Za celý zápas jsme si z naší převahy vytvořili velké množství zakončení, ale bohužel jsme nedokázali přesněji a důrazněji zakončit.Vše vyplývalo i z toho, že jsme si před brankou soupeře někdy počínali až moc individualisticky a síly ztracené v soubojích nám pak chyběly v kvalitní a důrazné koncovce.Celkově kluky nemohu hanit, protože jsme měli vytrvalou převahu a soupeře přehráli, ale ani chválit, protože jsme rozhodně nehráli na hranici svých možností.

a přidává i hodnocení k utkání na Tempu:  Věděli jsme, že nás čeká náročný zápas, protože proti nám stál zdatný soupeř, který měl ve svém středu několik šikovných hráčů a hrálo se na velmi těžkém terénu, který byl místy spíše blátivý než travnatý.Celkově se dá říct, že jsme měli v utkání územní převahu, vytvořili jsme si více šancí než soupeř, ale velký rozdíl byl v důrazu před brankou. Zatímco domácí ze 4 šancí vytěžili 3 branky po našem nedostupování, chybách a svému správnému řešení, tak náš tým si v koncovce počínal nedůrazně a chyběl větší hlad po gólech v před brankovém prostoru.

Michal Vychodil k zápasu v Chrudimi: Měl jsem trochu obavy, jak se popasujeme s o rok starším soupeřem a naprosto zbytečně. Velmi dobrým výkonem v prvním poločase jsme si fotbal užívali a kromě tří branek neproměnili ještě několik loženek, kdy hlavně samostatné úniky by se měly realizovat až do gólu. Nástup do druhé části jsme však nezachytili a přežili dvě velké šance domácích. Postupně jsme hru nejen dorovnali, ale začali jsme být opět i lepší na míči, což soupeře utlumilo. Závěr již nebyl tak herně vydařený. Byla znát více únava z velkého hřiště a delšího hracího času, což se projevilo v nesprávnosti chování a realizaci řešení herních situací.