Souboj plejerů

Zvolte čtyři Klokany do souboje prvoligových hráčů.

Souboj plejerů

Dnešním dnem odstartoval nominační "boj" o účast na akci Souboj plejerů. Soutěž se odehraje ve čtyřech disciplínách a fanoušci z celé České republiky si mohou vybrat a nominovat své oblíbené hráče. Složení elitního týmu mají ve svých rukách tedy fanoušci české nejvyšší soutěže, kteří od dnešního dne mohou hlasovat pro hráče, jež nominovaly samy kluby.

Díky velkému ohlasu na měření kvalit a šikovnosti současné hráčské generace a té z doby minulé, které jsme realizovali na jaře pod názvem Souboj generací, jsme se rozhodli, že každý rok přineseme fanouškům atraktivní podívanou. To by měl Souboj plejerů splňovat a já sám se těším, kdo vzejde z této bitvy jako vítěz,“ řekl Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Právě na loňské akci Souboj generací zaznamenal hráč Petr Nerad velký úspěch. Jediným vítězem se stal pravě náš mladý záložník, který porazil teplickou ikonu Pavla Verbíře. Ostatní duely vítěze nenašly. Tehdy se bojovalo ve vedení míče, ve střelách na břevno a do košů.

V jakých disciplínách se bude ale soutěžit letos? Přesnost střelby. Tedy deset kopů na břevno branky. Tvrdost střely. Speciální radar změří projektily vybraných hráčů. Slalom s míčem. Kličkování mezi kužely na čas. A přímé kopy. Brankáři tváří v tvář střelcům.

Během tohoto týdne mohou fanoušci na oficiálním webu Synot ligy hlasovat pro nominované hráče. Každý z šestnácti klubů vyslal do každé disciplíny jednoho zástupce. Samotné nás zajímá, kdo se ve velkém finále nakonec utká,“ prozradil Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

A koho vyslala Bohemka? V kategorii TVRDOST můžete hlasovat pro Vojtěcha Engelmanna, Matúš Mikuš je nominován na PŘESNOST, Jakub Rada je nasazen se svým bratrem v kategorii RYCHLOST a do branky se bude chtít postavit při PŘÍMÝCH KOPECH Milan Švenger. Zvolte Klokany mezi prvoligovou elitu!