Výsledkový servis z 25. - 26. října

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 25. - 26. října

Dvě výhry a jedna porážka, taková je bilance dorosteneckých mužstev za minulý víkend. Nejstarší kategorie U19 si po šestizápasové sérii bez výhry připsala konečně tři body po utkání hraném na umělé trávě na Šeberově. Branky Teplicím vstřelil za Klokany Radimský a Vachoušek.

Mladší dorostence čekal výjezd do Hradce Králové, v obou kategoriích lídra tabulky. Sedmnáctiletí prohráli o dvě branky, o rok mladší dokázali svému soupeři vstřelit branky tři a vyhráli! Souhrn a statistiky z těchto tří zápasů si můžete přečíst na Virtuálním Ďolíčku.

U19
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 2:1 (1:1)
Branky Bohemians: 15. Radimský (Bláha), 55. Vachoušek (Kučera).
Bohemians Praha 1905: Dařina - Radimský, Brak, Kalaš, Malík - Věchtík (80.Kubec), Bláha, Přibyl - Fotr (75. Grohmann), Vachoušek, Kučera (79. Káš).
Trenér Michal Zach: "Utkání jsme začali aktivně a ujali se vedení z volného přímého kopu - centroval Bláha, zakončoval Radimský. Hra v prvním poločase byla vyrovnaná, hosté srovnali skóre z rohového kopu těsně před přestávkou. Krátce po začátku druhé půle se nám vydařila brejková situace a díky důrazu před brankou hostí Vachoušek vstřelil vítězný gól, který zajistil důležité body."

U17
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 2:0 (1:0)
Branky: 11. Krejčíř, 75. Trávníček.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Růžička (65. Zbur), Hanzl, Chaluš (70. Panýrek), Václavík - Fric, Krištof, Begič (55. Buneš) - Kubelka (75. Junek), Vaníček, Pilát (55. Nátr).
FC Hradec Králové: Mach - Křížek, Krejčíř, Jukl, Trávníček, Šípek, Hašek, Čech, Preclík, Martinec, Holeš. Na střídání: Chocholatý, Jech, Vodička, Kundrt.
Trenér Ludovit Szekeres: "V dalším kole naší soutěže jsme poměřili své dovednosti ze současným lídrem tabulky, hradeckými Votroky. Mladí Klokani silnou kombinací, dostatečným důrazem i pohybovou kvalitou, často dostávali lídra do role pasivnějšího týmu. Soupeř odpovídal
rychlým přechodem do útočné činnosti i skvěle zahrávanými standardními situacemi, kterými nakonec překlopil misky vah na svoji stranu, jinak z našeho pohledu zatím nejatraktivnějšího duelu podzimu, ve svůj prospěch. Oba realizační týmy ocenily kvalitní i fair play hru v podání obou týmů. Dnes vyhrála hra na celé čáře. A tak to má být!
"

U16
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 2:3 (1:2)
Branky Bohemians: 13 Vrána, 28. Hlinák (Stojanovski), 76. Zita (Jaroš).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Nechvátal, Malý, Machač, Hlinák, Vu Hung (9. Stojanovski, 62. Pouzar), Le Tuan, Vrána (78. Pollák), Farkaš, Kopecký (71. Zita).
Trenér Daniel Korda: "Utkání na výborném hřišti SCM Bavlna se odehrálo ve výborném tempu a my jsme byli po většinu utkání lepším mužstvem a zaslouženě jsme, po asi našem nejlepším výkonu v soutěži, zvítězili. Proti kvalitnímu soupeři jsme si vypracovali více brankových příležitostí, dokázali jsme otočit nepříznivý vývoj utkání a v závěru dotáhnout zápas do vítězného konce. V duelu si obě mužstva dokázala vytvářet brankové příležitosti po pěkných akcích a střídavě diktovat tempo utkání. Stínem bylo nezaviněné zranění Vu Hunga."