Bohemka TV: Tyto standardky jsou šílené

Hráči Pauschek, Švenger, Rada a trenér Pivarník hodnotí páteční zápas.

Bohemka TV: Tyto standardky jsou šílené

Po předehrávce 13. kola Synot ligy se před kameru Bohemka TV postavil nejdříve Lukáš Pauschek. "Škoda jedné chybičky," litoval slovenský obránce jediné inkasované branky z prvního poločasu. "Je tam trošku úpadek, nedaří se. Ale je třeba myslet pozitivně a pokračovat, a ty negativní věci eliminovat," v žádném případě neskládá zbraně Pauschek.

Mladá Boleslav udeřila ze standardní situace. "Každý gólman vám potvrdí, že tyto standardky jsou šílené," naznačil náročnost brankové situace Milan Švenger. "I kdyby to tam Tavares netečoval, nebo kdyby to pouštěl, tak je to nepříjemný balon," popisoval dění ve vápně ze své pozice brankář Bohemians.

"Kdybychom ty šance proměnily, tak si dneska odvážíme minimálně bod," viděl to jasně Jakub Rada. "Boleslav neměla za celý zápas pořádnou šanci, jen tu standardku. Je to smutný, že jsme takový zápas dokázali prohrát," pokračoval středopolař Bohemky. Novináři ovšem s vyrovnaností utkání až tolik nesouhlasili. "Tak se pak podívejte na naše standardky, kdy tam Mosquera měl na malém vápně dvakrát balon na noze," vyvracel jejich slova Rada.

Hodnocení trenéra Pivarníka můžete vidět na kanálu Bohemka TV, popřípadě v textové podobě v sobotu dopoledne na Virtuálním Ďolíčku.