Výsledkový servis z 29. října - 1. listopadu

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 29. října - 1. listopadu

Střídavě úspěch a neúspěch, tak vypadal minulý víkend, potažmo týden, dorosteneckých mužstev. Po posledních zápasech si totiž připsali dorostenci dvě výhry a dvě prohry. Kategorie U19 porazila v týdnu nejdříve Zlín, o víkendu ale nestačila na Mladou Boleslav.

Mladší dorostenci měli na programu domácí utkání proti 1.FK Příbram. Oba zápasy skončily 3:2, jednou se ovšem radoval soupeř, podruhé Klokani!

U19
Bohemians Praha 1905 - FC Fastav Zlín 2:0 (2:0)
Branky: 25. Fotr (Brak), 36. Vachoušek.
Bohemians Praha 1905: Dařina - Radimský, Brak, Kalaš, Malík - Věchtík, Bláha, Přibyl - Fotr (75. Káš), Vachoušek, Kučera (88. Kubec).
Trenér Michal Zach: "Ve vyrovnaném prvním poločase se nám podařilo dvakrát skórovat a přinést klid do druhého poločasu, kdy jsme se zaměřili hlavně na bezchybnou defenzívu a rychlé protiútoky. Tento záměr úspěšně vyšel a získali jsme tři důležité body."

U19
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 3:2 (2:1)
Branky Bohemians: 6. Fotr (Kučera), 58. Bláha z penalty.
Bohemians Praha 1905: Dařina - Radimský (86. Vaníček), Kalaš, Káš, Malík - Věchtík, Bláha, Přibyl (84. Kubec) - Fotr, Vachoušek, Kučera (46. Kostka).
Trenér Michal Zach: "Po nekoncentraci v úvodu utkání, kdy jsme obdrželi dva góly, se nám vzápětí po rohovém kopu podařilo snížit a vyrovnat hru. Vytvořili jsme si též několik dobrých příležitostí, bohužel núspěšně zakončených. Ve druhém poločase byli domácí aktivnější, přesto se nám podařilo z penalty vyrovnat. V závěru jsme neuhlídali hráče při rohovém kopu domácích, kteří sedm minut před koncem rozhodli. Velkou šanci na vyrovnání měl Věchtík, ale samostatnou akci neproměnil."

U17
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 3:2 (1:1)
Branky: 27. Kubelka (Nátr), 56. Kubelka (Nátr), 79. Melíšek (Krištof) - 3. Rataj, 68. Hlavatý.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Zbur, Václavík, Hanzl, Panýrek (41. Růžička) - Fric, Krištof, Buneš (66. Melíšek) - Pilát (70. Begič), Nátr, Kubelka (74. Junek).
1.FK Příbram: Beran - Melichar, Maršík, Kulhavý, Rataj, Rozsypal, Pohořálek, Ric, Drašnar, Hlavatý, Bělohlávek. Na střídání: Jančura, Štyler, Jandera, Skopový, Korecký.
Trenér Ludovit Szekeres: "V první listopadovou sobotu jsme v dalším kole naší soutěže uvítali soupeře z Příbrami. V zajímavém utkání byla k vidění snaha o technickou hru. Lépe v tomto ohledu vyzněla hra hostí, s dostatečným množstvím brankových příležitostí, za což by si určitě zasloužili i bodové ocenění. Náš tým, kterému se nedařila výstavba hry ve středu pole, ukázal větší efektivitu v útočné činnosti, díky čemu v úplném závěru utkání strhl vítězství na svoji stranu. V minulém utkání s Hradcem Králové ukázal náš tým silný herní výkon, ovšem bez bodového zisku. Dnes hrál soupeř, my brali body. Snad jenom naši větší touhu po úspěchu a dobrý výkon několika jedinců můžeme označit jako pozitivní počin mužstva. Fotbal nemá logiku - T. Pospíchal."

U16
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 2:3 (1:2)
Branky Bohemians: 39. Le Tuan Anh (Kopecký), 46. Pouzar.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Nechvátal (77. Richter), Malý, Šebek (40. Macháč) - Le Tuan (56. Zita), Hlinák, Vrána - Farkaš (67. Stojanovski), Kopecký, Pouzar (55. Pollák).
Trenér Daniel Korda: "V posledním domácím utkání jsme se přesunuli zpět na trávu Loko Vršovice. Do utkání jsme vstoupili aktivně a dvacet minut jsme soupeře přehrávali, ale bez brankového využití. Hosté zahrozili ve 25. minutě a ve 30. minutě dvakrát skórovali. My jsme snížili brankou Le Tuana před poločasem. Na začátku druhé půle Pouzar vyrovnal, ale po další chybě šli hosté opět do vedení. Protože jsme další šance neproměnili, hosté si odvezli tři body do Příbrami."