Zakupte si vstupenky na Brno

V pondělí nás čeká v Ďolíčku důležitá bitva se Zbrojovkou.

Zakupte si vstupenky na Brno

Blíží se opět další kolo Synot ligy, ovšem tentokrát Bohemka nastoupí ve 14. kole až v pondělní dohrávce. Česká televize si vybrala duel se Zbrojovkou Brno do svého živého přenosu a v Ďolíčku tak Klokani nastoupí k utkání v pondělí 10. listopadu s výkopem od 19 hodin. Vstupenky se již prodávají ve fanshopu v normální otevírací době, nyní si mohou lístky pořídit fanoušci i přes internetový portál Ticketpro.

Zápas byl zařazen do nižší cenové kategorie B, tudíž se vstupenky prodávají od 100 do 180 Kč v závislosti na daný sektor. V předprodeji je také možné zakoupit si vstupenky s výhodnější cenou. Pro děti do 150 cm výšky a pro osoby starší 70 let je stanovena cena 50 Kč do sektorů B a C, respektive 90 Kč na hlavní tribunu A. Děti mladší 6 let mají vstup zdarma bez vstupenky a bez nároku na místo.

V den utkání se budou lístky na zápas prodávat pouze na pokladně stadionu a to hodinu a půl před výkopem. To znamená, že se v pondělí brána Ďolíčku otevře v 17:30.

Prodej vstupenek na tribunu hostí (sektor D) je v režii hostujícího klubu, od čtvrtka budou v prodeji v Brně. Malá část vstupenek do sektoru hostí je v prodeji i ve fanshopu v Ďolíčku, avšak pouze do pátku. Do hostujícího sektoru bude probíhat adresný ticketing, na vstupenky se bude psát tedy jméno, příjmení a datum narození fanouška, který půjde v pondělí na fotbal do Ďolíčku. Tyto údaje se u vstupu na stadion budou kontrolovat. Upozorňujeme fanoušky Zbrojovky Brno, že jejich vstupenky budou k dostání pouze v předprodeji, před zápasem se na tribunu D vstupenky již prodávat nebudou! Kdo z brněnských nedorazí již předem vybaven platnou vstupenkou, na stadion se tedy nedostane. Věříme, že se tato mimořádná bezpečnostní opatření, vyvolaná událostmi z našeho posledního vzájemného zápasu, setkají s pochopením.