Před utkáním s Brnem chvilka s Panenkou

Na prezidenta klubu narazíte v magazínu i na autogramiádě!

Před utkáním s Brnem chvilka s Panenkou

V pondělí začíná zápas se Zbrojovkou Brno v 19 hodin, ovšem pro všechny fanoušky začíná program v Ďolíčku již mnohem dříve. Brány stadionu se otevřou již v 17:30, od šesti hodin je poté připravena akce před fanshopem!

V sedmém čísle letošního magazínu 1905 Klokan narazíte na rozhovor s Antonínem Panenkou, prezidentem klubu Bohemians Praha 1905 a zároveň čerstvě oceněnou legendou světového fotbalu. V říjnu byl totiž v Monte Carlu oceněn jako fotbalová legeda v anketě Golden Foot Legend.

Odlitek jeho chodidla bude vystaven na Promenádě šampionů přímo v Monte Carlu, domů dostal zlatou plaketu. A tu budete moci vidět na vlastní oči přímo v Ďolíčku, právě na jeho autogramiádě. Ta začně hodinu před zápasem, tedy v šest hodin přímo před fanshopem na ochozu stadionu. Antonín Panenka se bude podepisovat na limitovanou edici podpisových kartiček utvořenou přímo k této příležitosti!

A jestli máte zájem navštívit i fanshop, určitě neprohloupíte. Do prodeje totiž bude uvedena nová zelená mikina se zipem v dámském i pánském provedení za 749 Kč, respektive 799 Kč. V krátkém časovém sledu jde tedy o další zelenou mikinu, která byla zařazena do prodeje. Již brzy ji tedy naleznete i v eshopu.