Podpořme Bohemians v boji s plzeňskou Viktorkou!

Vstupenky do Plzně od středy v prodeji v Ďolíčku - JIŽ V PRODEJI!

Podpořme Bohemians v boji s plzeňskou Viktorkou!

Zatímco předsváteční neděle patřila ve Štruncových sadech reprezentačnímu boji o Mistrovství Evropy, o týden později bude mít na tom samém trávníku pré opět Synot liga. Domácí Viktoria bude hostit pražské Bohemians a věříme, že i vy budete chtít být u toho a podpořit Klokany v tomto nelehkém souboji.

Výkop utkání bude v netradičním čase 15:45 v neděli 23. listopadu, přímý přenos zajišťuje kanál ČT Sport. Klub ani fanoušci nevypravují žádný autobus, Bohemka tak pojede do Plzně vlakem a individuální automobilovou dopravou. 

Pro fanoušky Bohemians je na stadionu vyhrazen sektor U na jižní tribuně stadionu se samostatným přístupem z Tyršovy ulice podél řeky Radbuzy. Kapacita sektoru je 627 míst. Po dohodě klubů bude odesláno do Prahy 300 vstupenek, které budou v prodeji v Ďolíčku v tradičních otevíracích hodinách fanshopu, a to od středy do pátku. Prodej nebude nijak omezen, cena vstupenek je stanovena na 100 Kč. Vzhledem k avizovaným zvýšeným bezpečnostním prohlídkám vyzýváme Klokany, aby tohoto předprodeje využili v maximální míře, eliminujeme tím tvoření front při vstupu na stadion.

Zbytek vstupenek bude v prodeji v den utkání na pokladně číslo 4 od 13:45, samotný vstup do hlediště bude otevřen ve 14:15. Pořadatelé upozorňují na důrazné bezpečnostní prohlídky při vstupu a namátkové dechové zkoušky na alkohol. Všichni diváci jsou povinni dodržovat Návštěvní rád stadionu.

Bohemka půjde do zápasu s cílem odčinit svůj matný výkon z posledního zápasu s Brnem. Hráči věří v podporu z hlediště. Vytvořme společně hrdou zelenobílou vlnu, jen tak máme naději na úspěch!

AKTUALIZACE: Po problémech s dodáním vstupenek již nyní v prodeji ve fanshopu!